Gemeente Aalsmeer


Gemeente-info
Publicatiedatum: 28 Juli 2006
Gemeente-info en officiele mededelingen 27 juli 2006

Gemeente-info en officiële mededelingen 20 juli 2006

De gemeente Aalsmeer heeft wekelijks een pagina in de Nieuwe Meerbode waar actuele gemeente-info en officiële mededelingen in vermeld worden. Deze pagina bevindt zich op de achterzijde van de krant. In de gemeentepagina van 27 juli 2006 worden de volgende onderwerpen behandeld:

* Advies: niet zwemmen in Westeinder
Controles hebben uitgewezen dat het zwemmen in de Westeinderplas risico's voor de gezondheid met zich mee kan brengen. Door de aanhoudende hitte en droogte heeft de zogeheten groene alg de kop op gedaan. Zwemmen in de plas wordt daarom ten zeerste afgeraden.
* Bezuinigingsvoorstellen positief ontvangen door raad U heeft het al in de kranten kunnen lezen, de gemeente moet en gaat bezuinigen. Het college van B&W heeft daarom op 20 juli bezuinigingsvoorstellen aan het beraad voorgelegd. Het overgrote deel van de voorstellen is door de raad in positieve zin ontvangen. Een aantal reeds voorgestelde bezuinigingen zal nader worden bekeken. Daarnaast wordt een aantal nieuwe bezuinigingsvoorstellen verder onderzocht.

* Explosie in de Fuchsiastraat
Een ramp in Aalsmeer. Een vliegtuig dat neerstort, een gijzeling in de Endemol studios, een grote brand op de bloemenveiling, een verkeersongeluk op de N201 We hopen allemaal dat het niet gebeurt, maar het kan wel gebeuren. Het is belangrijk dat in geval van een crisis de betrokken partijen, waaronder gemeente, politie, brandweer en de medische diensten zo goed mogelijk voorbereid zijn en zo adequaat mogelijk kunnen reageren op het incident.

Officiele mededelingen

* Definitieve beschikkingen

* Woningwet

* Wet op de Ruimtelijke Ordening

* Ter inzage bij de afdeling Publiekszaken
* Ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, balie 6

Wilt u de volledige tekst van de gemeente-infopagina nalezen dan kunt u deze hier downloaden.
De stukken die ter inzage liggen kunt u tijdens openingstijden bekijken bij de centrale balie van het gemeentehuis.

Contactgegevens
Gemeente Aalsmeer
afdeling Publiekszaken
Postbus 253
1430 AG AALSMEER
tel. 0297 - 38 75 75