Ingezonden persbericht


BO! geeft gratis buitenconcert op de ArenA Boulevard in Zuidoost

BO! Showcases & Open Mic * vrijdag 28 juli * vanaf 17.00 * ArenA Boulevard

Het is zomer in Amsterdam Zuidoost en BO! verwent haar publiek met twee gratis buitenconcerten. De eerste is op vrijdag 28 juli op het basketbalveld van de ArenA Boulevard. Deze speciale zomereditie wordt gedragen door The Best of BO! en een indrukwekkende line-up van jonge profs uit de urban scène. Het concert begint om 17.00 en wordt uiteraard gehost door MC Complex met de beats van DJ Turne. De jonge radiomakers van BNN's Coolcast maken het geheel compleet met hun radioreportage voor FunX.

The Best of BO! & Special acts
Het talent dat in het afgelopen seizoen op het podium van BO! heeft gestaan en tijdens de buitenconcerten weer optreden, zijn de dancehallfanaten van AmoLab, aDison uit Rotterdam, zang- en acteertalent GMB, de FunX Talentz winnaars Masaca en Lauhrie Brouns, winnares Scholierensongfestival in Amsterdam. Extra on stage is de preview van de nieuwste Bijlmer Breakz CD.

Verder kan het publiek zich verheugen op de heren van Secure, RMXCRW, Kiddo Cee, r&bzanger Caprice, MC Nina en MC Typhoon (winnaar Grolsch Grote Prijs Nederland 2005). De rapgroep Soulstice uit de VS geeft ook een dosis eigengereide Amerikaanse hiphop en W.O.T.S zal het publiek met haar basketbal-showcase verrassen.

Het tweede buitenconcert van BO! is op vrijdag 25 augustus tijdens de openingsavond van de Uitmarkt.

BO! Showcases & Open Mic (buitenconcert) op vrijdag 28 juli


Tijd vanaf 17:00 uur

Locatie Op het basketbalveld op de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuidoost

Parkeren Villa Arena P5, P6

Entree GRATIS

Meer info op www.zocultuur.nl of mail naar info@zocultuur.nl van ZO! cultuur Zuidoost aan het Bijlmerplein 79, 1102 BH Amsterdam Zuidoost, tel. 020-4511840. Persmateriaal op aanvraag.

Zie ook http://coolcast.bnn.nl en http://www.bijlmerbreakz.com

---- --