Llink



uitzending(en)

vr 28 juli 2006 van 20:00 uur tot 21:00 uur op Radio 1

deze aflevering

Met dit weer ga je toch niet binnenzitten! Daarom gaat LLinke Soep op vakantie. En neemt ze de luisteraars mee. Want drie weken lang komt LLinke Soep vanaf de camping. Waar de zon schijnt. En de barbeque brandt.

Eerlijk Eten

Een van de gasten die vrijdagavond een kippetje meekluift, is Eelco Fortuijn; directeur van Fairfood. Laten we hopen dat 't kippetje een eerlijk beestje is geweest. Want Eelco vecht voor eerlijk eten en eerlijke handel. En voor mondige consumenten die geen onrecht in de schappen tolereren.

Slapende Hond

Ook live-muziek op de camping! Gitaarmuziek rond het kampvuur. De Belgische Chantal Acda houdt van honden. Vooral van haar eigen hond, als ie aan haar voeten ligt. Dan schrijft ze liedjes. Onder de naam Sleepingdog heeft ze die op CD gezet. Ze oogst er lof mee. Lees hier maar. Op de camping speelt ze live. Met of zonder hond.

Studenten

Ook twee vluchtelingstudenten rond de barbeque. Amin uit Iran en Mpanzu uit Congo. Die al jaren hier zijn, nog steeds geen verblijfsvergunning hebben, maar ondertussen wel aan hun toekomst werken. Ze studeren met hulp van het UAF.

En verder..

Zijn we erg nieuwsgierig naar onze buren op de camping. Barbara valt ze lastig in hun caravan. En verder heeft ze vast weer wat opmerkelijke berichten bij elkaar gesprokkeld.