Ingezonden persbericht



- persbericht -

De Boer Tenten kiest ATP als reispartner

Alkmaar, 28 Juli 2006 - De Boer Tenten, internationaal marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie, heeft met zakenreisorganisatie ATP, The Advanced Travel Partner een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het verzorgen van de zakenreizen die door de Nederlandse vestiging van De Boer worden gemaakt. Mogelijk worden in de toekomst de diensten van ATP ook uitgebreid naar de internationale vestigingen van De Boer. Bovendien zal er worden onderzocht of de samenwerking zich kan uitbreiden, bijvoorbeeld op het gebied van hospitality rondom sport- en muziekevenementen, waar De Boer Tenten en ATP de nodige raakvlakken hebben.

Koos Tesselaar, CEO De Boer Tenten: "Wij reizen veel vanwege het internationale karakter van onze activiteiten. Zo is De Boer momenteel bezig met de voorbereiding op de Asian Games in Qatar en de Olympische Spelen van 2008 in China. Bovendien hebben wij vestigingen in acht Europese landen en zijn wij ook actief in de VS. Daarom is het ideaal dat wij erop kunnen vertrouwen dat ATP onze reizen verzorgt, zodat wij ons kunnen focussen op waar we goed in zijn: het neerzetten van de meest uiteenlopende tijdelijke structuren, van enorme feesttenten tot tijdelijke supermarkten en zelfs vliegtuighangars."

John Jansen, CEO van ATP vult aan: "Met name op hospitalitygebied zien wij raakvlakken tussen De Boer en ATP. Bijvoorbeeld op het gebied van sportevenementen en popconcerten, waar natuurlijk bij uitstek veel aan relatiemarketing wordt gedaan. Wij denken dat onze jarenlange ervaring bij onder meer de Olympische Spelen en WK Voetbal, in combinatie met de activiteiten van De Boer, tot een mooie samenwerking zal leiden.

Over De Boer
De Boer is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, China en Qatar. De Boer is eveneens vertegenwoordigd in de Verenigde Staten. Wereldwijd heeft De Boer meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loopt dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds Augustus 2005 grootaandeelhouder. www.deboer.com.

Over ATP, The Advanced Travel Partner
ATP, The Advanced Travel Partner (www.atp.nl) behoort met verschillende vestigingen tot de top 3 van zakenreisorganisaties in Nederland. Naast zakenreizen beschikt ATP over eigen afdelingen voor zakelijk gerichte groeps-, incentive- en sportreizen. Eveneens voor de zakelijke klant is het bedrijf actief in het organiseren van hospitality rondom sport- en muziekevenementen. Bovendien is ATP gespecialiseerd in de organisatie van (inter)nationale congressen en bijeenkomsten. Internationaal opereert ATP in het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Noorwegen en de VS.