Persbericht

HP Nederland benoemt Harald Werner tot Financieel Directeur

UTRECHT, 28 juli 2006 ­ HP hheeft Harald Werner (40) benoemd tot Financieel Directeur van HP in Nederland. Harald Werner is verantwoordelijk voor alle in- en externe financiële zaken, zoals financiële planning, rapportages, de controller-functie, belastingzaken en compliancy.

Voor zijn komst per 1 juli 2006 naar HP was Harald Werner vanaf 2003 werkzaam als Financieel Directeur van DaimlerChrysler Nederland B.V. Na zijn studie bedrijfseconomie heeft hij vanaf 1989 verschillende financiële functies bekleed bij dit internationale automobielbedrijf in Stuttgart. Zo hield Harald Werner zich van 1991 tot 1994 bezig met de financiële begeleiding van een herstructurerings-programma bij de Mercedes-Benz Personenwagendivisie. Voor hij Financieel Directeur werd van DaimlerChrysler Nederland was hij Controller voor diverse Mercedes-Benz voertuigprojecten.

'Met een omzet van ¤ 1,9 miljard is HP het grootste IT-bedrijf in Nedeerland. Ik vind het een geweldige uitdaging om in deze dynamische sector te werken bij een bedrijf dat ertoe doet', zegt Harald Werner.

De Financieel Directeur neemt zitting in het Nederlandse directieteam van HP, dat verder bestaat uit Hans Daniels, Algemeen Directeur, Robert Meulenbrug, Directeur Imaging & Printing Group, Hans de Jong, verantwoordelijk voor Personal Systems, Hauke Stars, Directeur HP Services & Sales en Peter Prakken, Directeur Human Resources.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. Over de laatste 4 kwartalen, eindigend op 30 april 2006, behaalde HP wereldwijd een omzet van $ 88,9 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.



Ingezonden persbericht