Politie Zeeland


---


O-2870-2006 Auto-inbraken
Afgelopen nacht zijn op twee locaties inbraken gepleegd in geparkeerde auto's.
In de Muyeweg in Sint Maartensdijk werd de geluidsapparatuur ontvreemd uit een auto. Aan de Eendracht in Hansweert werd ingebroken in een bedrijfsbus. Hieruit werden diverse goederen weggenomen waaronder het navigatiesysteem en de carkitt t.w.v. enkele honderden euro's.

W-2871-2006 Diefstal tas met foto- en filmapparatuur
Vrijdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur is een tas, met daarin foto- en filmapparatuur, weggenomen uit een mand onder de kinderwagen van een echtpaar uit Heerhugowaard.
Dit gebeurde in een onbewaakt ogenblik tijdens het winkelen in het centrum van Middelburg. De waarde van de weggenomen apparatuur bedraagt enkele honderden euro's.

O-2872-2006 Man ten val tijdens ritje met quad
In zijn woonplaats is donderdagavond een 38-jarige man uit Burgh Haamstede ten val gekomen tijdens een ritje op een quad.
Rond 21.30 uur kwam hij aangereden over de Lageweg en wilde vervolgens een draai maken. Door vermoedelijk een te hoge snelheid verloor hij de macht over het stuur en belandde de quad op zijn kant.De man liep hierbij een hoofdwond op en is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes voor behandeling. Omdat het vermoeden bestond dat de man onder invloed van alcohol was, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Aanvulling persbericht nr W-2867-2006 Dit gebeurde op de Londensekaai in Middelburg.

---- --