Veel vakantieverkeer vast op tolwegen

Svr

Alternatief: vakantie bij de SVR-kampeerboer in Nederland

Uitgezonderd Nederland, Scandinavië en Zwitserland blijft Europa de komende dagen in de greep van zeer warm zomerweer met temperaturen van boven de 30 graden, Spanje en Oost-Europa zelfs boven de 35 graden.
Veel vakantiegangers met nog niet vast omlijnde plannen, kiezen dan ook steeds meer voor een vakantie in een van die 'koelere' landen. Je moet er toch niet aan denken om tussen al het vakantieverkeer in zo'n hitte op een tolweg ergens in Frankrijk (Zwarte Zaterdag) of elders in Europa in een file verzeild te geraken.

Nederlandse recreatieondernemers profiteren ervan, dat er na enkele hittegolven een eind gekomen is aan die voor Nederland ongekende zomerhitte, want veel vakantiegangers ervaren temperaturen van 20 tot 25 graden als een ware opluchting en zien daarin reden om er nu op uit te trekken en juist in Nederland een kampeerplaats te zoeken voor de tent, caravan of camper.

Nog plaats bij de boer
Normaal gesproken zijn de boerencampings in deze tijd volledig bezet; ook nu, maar toch blijken er in dit vakantieseizoen hier en daar nog enkele mogelijkheden om de tent bij de boer op te zetten. Vooral in het noorden van Nederland en noordoosten, misschien ook elders, is er nu nog plaats voor de recreant die een betaalbare vakantie zoekt in een prachtige landschappelijke omgeving.

rust, ruimte en betaalbaarheid
De eerste twee typeringen spreken voor zich; rust en ruimte is er altijd wel op het platteland. Voor de betaalbaarheid is de SVR-kampeerboer de juiste vakantiebestemming: twee personen met kampeerwagen, caravan, tent of auto betalen, exclusief de ter plaatse geldende toeristenbelasting, slechts plusminus 10.00 euro per nacht.

Recreanten (kampeerders, maar ook logeerders) zijn ook dit seizoen nog van harte welkom op de kleinschalige camping of in de boerderij van de SVR-kampeerboer.

Vakantiegangers, die nu snel en goed geïnformeerd willen worden over adressen waar dit allemaal mogelijk is, kunnen voor nadere informatie terecht op www.svr.nl of telefoon
0183-35.27.41.