AutoRai

Kia Nederland behoort tot de 15 beste Kia-organisaties wereldwijd

(7/28/2006)
De Nederlandse Kia-organisatie is dit jaar door Kia Motors Corporation opnieuw uitgeroepen tot één van de 15 beste Kia distributieorganisaties wereldwijd. Voor Kia Nederland en haar distributeurs is het de vierde achtereenvolgende maal dat de onderneming op deze wijze wordt beloond voor haar indrukwekkende prestaties.
Voortvloeiend uit deze onderscheiding is Kia Nederland opnieuw benoemd tot lid van de exclusieve Zenith Club van Kia Motors Corporation.

Recent werden de 15 beste Kia-organisaties wereldwijd, en daarmee de nieuwe leden van de Zenith Club 2006, door Kia Motors Corporation in Berlijn bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Global Distributors Convention. Namens de voltallige Nederlandse Kia-organisatie nam Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland, de felbegeerde onderscheiding in ontvangst uit handen van de heer J.M. Park van Kia Motors Corporation.

âVanzelfsprekend zijn wij er bijzonder trots op dat Kia Motors Corporation ons deze onderscheiding opnieuw heeft toegekend,â aldus Cor Baltus. âIn 2003 werd de Nederlandse Kia-organisatie door Kia Motors Corporation voor het eerst met deze onderscheiding beloond, als erkenning voor de toewijding van de totale Nederlandse Kia-organisatie. Sindsdien hebben wij deze gerenommeerde prijs ieder jaar in ontvangst mogen nemen, dit jaar inmiddels voor de vierde maal in successie. Dat hebben we alleen kunnen realiseren dankzij de enorme inzet van onze dealerorganisatie en medewerkers en natuurlijk de loyaliteit en tevredenheid van onze klanten.â

Zenith Club
Kia Motors selecteert haar 15 beste organisaties wereldwijd op basis van de jaarlijkse Kia Distributor Performance Evaluation, een onderzoek op basis waarvan de prestaties van de ruim 180 Kia distributieorganisaties wereldwijd worden beoordeeld. Criteria die voor dit onderzoek worden gebruikt, zijn onder andere de resultaten en vooruitgang die een land heeft geboekt op het gebied van verkoop, marketing en ontwikkeling van het distributienetwerk. Alleen de 15 allerbeste organisaties worden door Kia Motors Corporation geselecteerd om exclusief lid te worden van de Kia Zenith Club.

Kia sloot het afgelopen jaar in Nederland voor het eerst in haar bestaan af met een positie in de toptien van best verkochte merken. âEen prachtige prestatie, die voor Kia Motors Corporation zonder enige twijfel heeft meegespeeld in het toekennen van deze onderscheiding,â vervolgt Baltus. âOns vizier is inmiddels echter al weer op de toekomst gericht. 2006 is voor ons een jaar met tal van belangrijke nieuwe modellen die de populariteit en het succes van Kia in Nederland nog verder gaan vergroten.â

Zo wordt bijvoorbeeld de nieuwe Carens nog dit jaar in ons land geïntroduceerd en beleeft de nieuwe troef van Kia in de compacte middenklasse, nu nog bekend onder de codenaam ED, eind september zijn wereldpremière op de Autosalon van Parijs.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster