Ingezonden persbericht

Opsporing verzocht!
Gouden OoitSenten verdwenen uit Ooitse schatkist!
Hoge beloning!

In de Gouvernementele vertrekken van het Roze Kasteel in Het Land van Ooit is grote paniek ontstaan, toen bij een telling van Ooitse schatkist is gebleken dat er 4 Gouden OoitSenten ontbraken. Deze gouden OoitSenten stammen nog uit de tijd van de overgrootvader van Graaf Wildebras van Ooit. Na spoedberaad van de Gouverneur en zijn Ministers van Landsbelang en Financiën is het gehele Ministerie van Financiële Zaken van Het Land van Ooit op zijn kop gezet. Dit heeft echter niets opgeleverd.

Het vermoeden bestaat nu dat de Sneltellers door de extreme warmte per abuis de OoitSenten in de OoitSentenpakketjes hebben gestopt. Deze pakketjes kunnen de Anderlandse Gasten aanschaffen, om tegen gunstige koers met de Ooitse valuta te kunnen betalen binnen de Ooitse Landsgrenzen. De pakketjes zijn verpakt per 500 OoitSenten (= ¤5,-)
Omdat de Gouden OoitSenten in de Ooitse schatkist thuis horen, heeft de Gouverneur besloten om een hoge beloning uit te loven voor degene die een Gouden OoitSent vindt. Wie het pakketje met de Gouden OoitSent in handen krijgt wint een mini-vakantie!!!

De Gouverneur denkt dat de Gouden OoitSenten binnen 4 weken weer gevonden kunnen worden. De beloning staat dus 4 weken uit, om precies te zijn van 31 juli tot en met 26 augustus Anna Domino 18 (=2006). De eerlijke vinder van de Gouden OoitSent kan zich melden bij één van de Ooiters en zal om 17.00 uur zijn of haar beloning in de Koningssael uit handen van de Gouverneur in ontvangst nemen!

Kijk voor meer informatie op http://www.ooit.nl/

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over de Gouden OoitSenten actie kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit.
Telefoon: 0416 ­ 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl