Bestuur Lijst Pim Fortuyn 28 juli 2006

Lijst Pim Fortuyn

Media-aandacht te over

Het bestuur van de Lijst Pim Fortuyn is bijzonder vereerd met alle recente aandacht van de media. Kennelijk is men geïnteresseerd in het welbevinden van de partij en de naam van de potentiële lijsttrekker.

Een kleine kanttekening is wel nodig. Opvallend bij deze cruciale media-aandacht is dat blijkbaar elke willekeurige persoon die meent een krantenkop te kunnen vullen eerder geraadpleegd wordt dan het bestuur.

Om die reden maken wij via dit persbericht bekend dat er meerdere gesprekken zijn met kandidaten voor het lijsttrekkerschap en dat wij straks als bestuur met enige trots onze keuze van een lijsttrekker zullen presenteren aan onze leden, tijdens ons partijcongres op 30 september aanstaande. Vanzelfsprekend is de pers op die dag ook van harte welkom. Zie voor de gevolgde procedure: www.vereniginglijstpimfortuyn.nl

Wat betreft Hilbrand Nawijn hebben we iets recht te zetten. Hij is vorig jaar als eenmansfractie doorgegaan na een conflict met de fractie en niet met de partij Lijst Pim Fortuyn, waarvan hij overigens geen lid is.

Hilbrand Nawijn is niet gevraagd als lijsttrekker, maar aangedragen door de fractievoorzitter om te polsen voor eventuele mogelijkheden. Er zijn met het oog hierop vertrouwelijke gesprekken geweest tussen hem en de voorzitter Bert Snel, maar die waren van beide kanten oriënterend.

Het bestuur van de Lijst Pim Fortuyn,

Bert Snel

Jens van der Vorm-de Rijke

Laetitia Simonis

www.vereniginglijstpimfortuyn.nl

Voor de Pers:

Voor nader informatie:

tel.: 06-28121689

bestuur@lijstpimfortuyn.nl