Time : 17:40:00
Date : 28 July 2006
Sender Name: Zetes Industries

De Co-operative Group, de grootste consumentencoöperatie van het Verenigd Koninkrijk, kiest voor Zetes

Brussel-Manchester, 28 juli 2006 - Onlangs hebben de Co-operative Group en Zetes (Euronext Brussels: ZTS) een overeenkomst ondertekend voor levering en implementatie van draadloze infrastructuur, mobiele computers en stemterminals ten behoeve van de distributiecentra van de Co-operative Group in het Verenigd Koninkrijk.

De samenwerking zal vijf jaar duren en heeft betrekking op de implementatie in de distributiecentra van de Co-operative Group, de grootste consumentencoöperatie van het Verenigd Koninkrijk. De eerste vestiging, West Thurrock (ongeveer 32.500 vierkante meter), is reeds operationeel.
Om haar klanten optimale oplossingen te kunnen bieden, werkt Zetes samen met de beste fabrikanten van hardware en software. Voor de toepassing van Co-operative Group zijn Vocollect, Symbol Technologies, Zebra Technologies en Wavelink de partners van Zetes Deze toepassing is gebaseerd op de veelvuldig toegepaste wireless switch-infrastructuurproducten van Symbol Technologies. De ontvangst- en inventarisfuncties voor de magazijnen worden verzorgd met MC9000G Handheld computers. Voor de heftrucks worden Truck Mount-terminals gebruikt, eveneens van Symbol Technologies.

Voice picking vormt een belangrijk onderdeel van dit pakket en wordt geïmplementeerd met behulp van hardware en software van Vocollect. Het beheer van de mobiele apparatuur wordt gecoördineerd middels Avalanche van Wavelink.

Over Zetes
Zetes (Euronext Brussels: ZTS), opgericht in 1984, is uitgegroeid tot een vooraanstaande Pan-Europese systeemintegrator die oplossingen met meerwaarde biedt voor Automatische Identificatie (Auto-ID) van goederen en personen. Deze oplossingen zijn gebaseerd op zowel opkomende als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en dragen bij tot een verbeterde werking van vele publieke en private klanten in tal van sectoren. Zetes' oplossingen worden gebruikt in verscheidene sectoren: industrie, transport, logistiek, distributie, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie en openbare diensten.

De Zetes groep heeft haar hoofdzetel in Brussel en filialen in België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Zetes telt vandaag 455 voltijdse medewerkers en behaalde een geconsolideerd zakencijfer van
139,5 miljoen EUR in 2005.

www.zetes.com

Contact: Michel Poullet - T +32 2 728 37 11

URL: http://www.zetes.com