Politie Zeeland


---

Z-2873-2006 Eenzijdig ongeval
Op de Lozeschorweg in Hoek heeft vanmorgen rond 09.35 uur een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden.
Een personenauto werd bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Ekeren (B). Omdat zij de auto niet voortdurend onder controle had, raakte ze de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Vervolgens raakte haar auto te water. De vrouw is op eigen kracht uit haar auto geklommen. De auto is uit het water getakeld door een takelbedrijf. De bestuurster raakte niet gewond bij het ongeval.

W-2874-2006 Man geslagen
Een 28-jarige man uit Hurwenen is vanmiddag rond 14.18 uur op zijn gezicht geslagen door een 24-jarige Vlissinger.
De 28-jarige wilde een foto maken van een Vlissings gebouw op het Bellamypark en ging hiertoe even op de rijbaan staan. Hij verklaart vervolgens dat er een personenauto aan komt rijden over de Boulevard en deze auto zou extra gas hebben gegeven toen bleek dat de man op de rijbaan bleef staan. De auto is doorgereden en op de Nieuwendijk kwamen beide betrokkenen elkaar weer tegen. De bestuurder van de auto stapte uit zijn voertuig en gaf de man uit Hurwenen twee stompen in het gezicht. De Vlissinger is aangehouden door de politie en in het kader van het "Lik op Stuk-beleid" is hem, na overleg met de officier van justitie, een transactie aangeboden van 250 euro. De Vlissinger verklaarde dit niet te kunnen betalen, nu gaat de rechter bepalen welke straf de Vlissinger krijgt voor zijn geweldsactie.

Z-2875-2006 Twee fietsers onder invloed
Omstreeks 16.34 uur zijn twee fietsers (allebei 21 jaar en afkomstig uit Breskens) van de weg geplukt.
Zij reden flink slingerend over de Langeweg in Breskens en moesten een blaastest ondergaan. Beiden hadden vier keer zoveel gedronken dan toegestaan en ook allebei kregen zij een rijverbod van 10 uren.

O-2876-2006 Vliegje oorzaak auto total loss
Doordat zij een vliegje in haar oog kreeg is de 26-jarige bestuurster van een personenauto vanmiddag op de Zwinweg in Ellewoutsdijk, om 16.43 uur, van de weg geraakt.
Via de linkerberm kwam haar auto in de sloot terecht. Onderzoek door ambulancepersoneel wees uit dat er met de vrouw niets aan de hand was. Haar auto kwam er slechter vanaf. Die is total loss verklaard en werd met een takel weggesleept.

---- --