Voortaan 'Doe het zelf' online adverteren en promotie met Linki.nl

UDEN, 20060727 -- Kent u dat ook: u heeft een gouden idee, een perfecte webshop of een heel aantrekkelijke aanbieding die u via internet aan de man wilt brengen. Super! Maar hoe komt u dan, snel, goedkoop én eenvoudig aan de juiste bezoekers?


Professioneel en breed online adverteren en/of promoten was tot voor kort alleen weggelegd voor ervaren online marketeers met toegang tot de grote mediabureaus. Of het was een zeer tijdrovende aangelegenheid, linkruils op zetten met welwillende webmasters, mailtjes sturen, uiteindelijk veel betalen en geen zicht op de behaalde resultaten.

Met Link.nl wordt iedere ondernemer een online topmarketeer. Het Linki systeem bied ondernemers met online aspiraties de mogelijkheid om snel, eenvoudig en professioneel een groot online publiek te bereiken.

In een paar eenvoudige stappen wordt een Bannercampagne, E-mail campagne of zoekmachine campagne aangemeld. Hierna pakt Linki het verder op: de juiste websites worden geselecteerd, de advertentieruimtes worden gereserveerd en de planning word gedaan. Bij aanvang, halverwege en na de campagne ontvangt de adverteerder een uitgebreide rapportage per e-mail. Voor elke relatie van Linki wordt een persoonlijk 'Mijn Linki' account aangemaakt waarmee online de vorderingen van de campagne(s) zijn te volgen.

De PROEFBALLON Bannercampagne is er voor iedereen die gratis wil kennis maken met Linki en het Linki systeem. Elke ondernemer kan 24 lang geheel vrijblijvend gebruik maken van het Linki systeem.

The Ideas Company stapt met deze geautomatiseerde internet marketeer in een nog open gat in de markt.

Het is altijd raak met Linki!