Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Vakantiepark & Conferentiecentrum De Betteld in Zelhem in top van zomerseizoen

Betteld tintelt van bruisend leven

ZELHEM - Vakantiepark & Conferentiecentrum De Betteld in Zelhem zit nu echt midden in de top van het zomerseizoen. Elke dag zijn er heel erg veel dingen te beleven voor de gasten van De Betteld. Voor de mensen die in de regio wonen is het een leuk privilege om af en toe een graantje mee te pikken van alle programma's die geboden worden. Veelal is het gratis toegankelijk. Als u wilt weten welke activiteiten er precies zijn, klik dan even op www.betteld.nl

Het begint zaterdag 29 juli met een concert van de Country Trail band. Heerlijke swingende country onder leiding van Wim Pols die op ludieke wijze de avond altijd aan elkaar praat. Het begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Elke zondag om 19.00 uur wordt iedereen uitgenodigd voor de Celebration. Dit is een feestelijke dienst voor het hele gezin. Jack Nugter die zendeling is in Bolivia zal spreken over het thema: "waarom Jezus?".

Maandag 31 juli is het laatste concert van de Guatemalteekse band CanZion. Dit is Caribische muziek met salsa invloeden en hiermee wordt God aanbeden op een aanstekelijke manier. Dinsdag is er ook al weer iets heel speciaals, dan treedt een formatie op uit het Noorse Oslo genaamd "Jesus Revolution". De stijl van deze muziek moet u zoeken in de hoek van hiphop, break dance, rap e.d.

Woensdag 2 augustus is het alweer raak, ditmaal met de braderie van 17.00 tot 21.00 uur en een concert met de Continental Singers. Deze groep toert door heel Europa en doet ook De Betteld aan. Donderdag avond om 20 uur. Hiervoor gelden entree prijzen. Zie de website. Tijdens de jeugdavond op donderdag 3 augustus zal Angelo de Munk z'n getuigenis geven. Hij is ex-verslaafde en ex-crimineel. Door de liefde van Jezus is z'n leven radicaal omgeslagen en heeft nu passie om anderen tot zegen te zijn. Kortom, er is voor elk wat wils en elke dag is er van alles te beleven.

Foto: Jesus Revolution uit Oslo. (dinsdag 1-8)

Wilt u meer informatie, bel of mail even. Betteld: 0314-627200 email: gerhard@betteld.nl