Arriva


De Sneekermeerbus gaat weer rijden

Van 29 juli tot en met 20 augustus gaat de Sneekermeerbus weer rijden. Deze bus rijdt dagelijks tussen het busstation in Sneek en het Sneekermeer. Alle watersporters en watersportliefhebbers kunnen zo eens per uur gemakkelijk en snel bij het Sneekermeer komen. Tijdens de Sneekweek gelden andere bustijden. De bus rijdt dan vaker en tot diep in de nacht. Zo komt iedereen weer veilig thuis na een avond feestvieren

De Sneekermeerbus is een initiatief van Arriva. Ieder jaar maken ruim 10.000 mensen gebruik van deze toeristische buslijn. De buskaartjes zijn te koop bij de chauffeur en kosten 2,50 per rit. Voor mensen die vaker gebruik gaan maken van de Sneekermeerbus kan het al gauw uit om een 10-rittenkaart te kopen. Hiermee kan 10 keer worden gereisd voor de prijs van 8. Deze 10-rittenkaarten zijn bij de chauffeur te verkrijgen, maar ook bij de voorverkoopadressen in Sneek; dit zijn Lubbers Groente en Fruit, WELSPORT Nautical & Outdoor, Dijkstra Watersport, Recreatiecentrum de Potten, het kaartverkooppunt op het treinstation en de Sneekweekcamping.

Voor informatie over de Sneekermeerbus kunt u de website www.arriva.nl, of de speciale Sneekermeerbusfolder raadplegen. Deze is verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen en bij de chauffeur van de Sneekermeerbus.