TROS

Hilversum, 25-07-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 29 juli
Radio 2 - 16.00 uur

Opzwepende percussie van treble IN tros muziekcafÉ

Zaterdag 29 juli ontvangt presentator Daniël Dekker in de lekkere koele studio van TROS MUZIEKCAFÉ de volgende artiesten:

TREBLE bestaat uit Caroline Hoffman en de zusjes Niña en Djem van Dijk. Eind 2003 debuteren de drie meiden met de single 'Ramagana', wat gelijk de grote doorbraak betekent voor het trio. Hun muziek kenmerkt zich door de typische Treble-ingrediënten: opzwepende percussie, meerstemmige zang en Treble-taal. Op 18 mei deed Treble mee aan de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Athene.

ROBERT LEROY was al jong gefascineerd door muziek en op zijn zeventiende nam hij de microfoon ter hand en toerde door het land. Nu, jaren later, heeft hij net weer een prachtige nieuwe cd uitgebracht en komt hij drie nummers bij ons zingen.

LEIGH BLOND is een Nederlandse singer/songwriter/gitarist en de artiestennaam van Bert de Ruijter. Bert heeft zo'n honderd nummers geschreven in zijn dertigjarige carrière. Deze zijn opgenomen of gespeeld door diverse artiesten waaronder Boz Scaggs, Bonnie Raitt, Dusty Springfield, Bill Wyman, Chris Farlowe, Long John Baldry en Paul Rodgers.

GEMSTONE is een viermans-rockformatie (inclusief één dame) uit Den Haag en is in 2002 opgericht. Prachtige rockliedjes die je raken tot in het diepst van je hart. Nu is hun debuutalbum uit: een echte 80's sound!

Je bent van harte welkom om op zaterdagmiddag de live-uitzending bij te wonen in Studio Plantage, Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam, naast de hoofdingang van Artis. De studio is vanaf 15.30 uur open.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS