Flaka Cruising introduceert de Kidscruise

HOOGLAND, 20060501 -- Gezinnen met kinderen die van een compleet verzorgde vakantie willen genieten, kunnen zich inschrijven voor de Kidscruise langs de Turkse zuidwestkust. Tijdens de Kindercruises staat een luxe klassiek houten zeilschip geheel in het teken van kinderen. De bemanning organiseert allerlei leuke activiteiten en spelletjes. Van het ontdekken van onbewoonde eilandjes tot piraatje spelen, barbecuen op het strand, zwemmen, snorkelen, kanoën en surfen.


Voor de kinderen is het extra leuk omdat er ook andere kinderen aan boord zijn met wie ze lekker kunnen spelen, terwijl de ouders volop genieten van hun rust. De bemanning zeilt het schip, kookt heerlijke maaltijden en zorgt voor de animatie voor de kinderen. De verzorging is helemaal compleet zodat de passagiers niets anders hoeven te doen dan te genieten van zon, zee en zeilen.

De Kindercruises vinden plaats in de weken van 29 juli t/m 12 augustus. Er zijn reizen van een week of voor twee weken. Een combinatie-vakantie met verblijf in een hotel of appartement is ook mogelijk. Tijdens de speciale Kindercruises krijgen alle kinderen t/m 16 jaar ¤ 195 korting op de normaal geldende prijzen. Ook krijgen de kinderen 50% korting op de vergoeding voor de maaltijden en dranken aan boord.

Wie liever met het hele gezin, familie of met vrienden op vakantie wil, kan ook een eigen boot exclusief reserveren. Dat kan vanaf vijf personen. Meer informatie over de zeilreizen is beschikbaar via www.flakacruising.nl of telefonisch 033-4800777.



Ingezonden persbericht