Verstraten naar Helmond sport

UDEN HELMOND, 20060729 -- Vanaf 11 augustus aanstaande, kunnen Helmond sport sponsoren genieten van de culinaire prestaties van party catering Verstraten uit Uden. "Wij zullen namelijk dit seizoen de catering in de businessroom tijdens alle thuiswedstrijden daar gaan verzorgen," verteld eigenaar Tonnie Verstraten. "Zowel voor, tijdens als na de wedstrijden serveren onze medewerkers de meest uiteenlopende hapjes en drankjes maar ook volledige diners."


Party catering Verstraten uit Uden heeft al ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van grote en kleine evenementen en feesten. "Zo verzorgen wij al geruime tijd de catering bij o.a. partycentrum de Schakel in Volkel, zalencomplex de Ijzerenman in Vught, Uden on ice en bij vele andere gelegenheden in de hele regio," aldus Verstraten. Ook koninklijke gasten heeft het Udense cateringbedrijf al ooit van een culinair product kunnen voorzien. "Dat was tijdens het bezoek van prins Willem Alexander en prinses Maxima aan de provincie Brabant in het stadhuis in '''s-Hertogenbosch." Volgens Verstraten was dat een erg leuke opdracht, maar vindt hij net als zijn medewerkers, kwaliteit bij iedere andere klus net zo belangrijk.

Ervaring met sportclubs heeft party catering Verstraten echter ook. Sinds vorig jaar verzorgen zij namelijk het sponsorhome van Top Oss. "Wellicht heeft die ervaring in Oss en de vele positieve reacties op onze prestaties daar geleid tot deze overeenkomst met Helmond sport," aldus Tonnie Verstraten. "Bij alle gelegenheden waar wij worden ingehuurd hanteren we onze standaard leus," vervolgd hij. "Uw gasten zijn onze gasten, is altijd belangrijk, maar zeker bij sponsoren moet je er voor zorgen dat ze niets te kort komen." Volgens Tonnie Verstraten gaat het daarbij dan niet alleen om prima kwaliteit van het eten en drinken, maar ook medewerkers moeten weten hoe men met gasten om moet gaan. "Gelukkig zijn onze medewerkers zeer ervaren en doen zij er alles aan gasten te amuseren en hen een prettige dag te bezorgen. Dat gaan we ook bij Helmond sport doen."

Kijk voor meer informatie op http://www.partycateringverstraten.com



Party catering Verstraten Uden