1e persbericht van zaterdag 29 juli 2006

Eindhoven, 29-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt mannen met harddrugs aan

Op de Lijmbeekstraat zijn vrijdagavond rond 19.35 uur een 24-jarige man uit Eindhoven en een 28-jarige man uit Geldrop aangehouden. De twee worden er van verdacht te hebben gehandeld in harddrugs. Zij hadden een cachetje met cocaïne en een groot geldbedrag bij zich. Bij een huiszoeking bij een van de verdachten trof de politie meer harddrugs aan. De twee zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man aan voor aanranding

Een 42-jarige Eindhovenaar is vrijdagavond rond 21.35 uur aangehouden op de Antoon Coolenlaan. Hij wordt er van verdacht een 23-jarige Eindhovense vrouw te hebben aangerand in een zwembad. Hij zou haar tegen haar zin hebben betast. De man is de cel ingegaan.

Eindhoven: Rijbewijs kwijt

Het rijbewijs van een 22-jarige Eindhovenaar is vrijdagavond rond 23.45 uur ingevorderd. Hij reed met een snelheid van 123 km/u over de Beukenlaan. Op de Beukenlaan mag maximaal 70 km/u gereden worden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Politie houdt man aan voor diefstal

De politie heeft vrijdagavond rond 21.55 uur een 29-jarige Helmonder aangehouden op het Beugelsplein. Hij zou eerder die avond een portemonnee uit de tas van een 54-jarige vrouw uit Aarle Rixtel gestolen hebben. De man is meegenomen naar het bureau. Hij is na verhoor heengezonden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Westerhoven: Mannen gewond bij verkeersongeval

Vrijdagavond rond 20.05 uur zijn op de Loveren een 19-jarige man uit Hapert en een 20-jarige man uit Eersel gewond geraakt bij een verkeersongeval. Zij reden in een personenauto over de Loveren toen zij door nog onbekende oorzaak de stoeprand raakten. De auto begon daardoor te slingeren botste tegen een boom en ging over de kop. De 19-jarige man kwam zelf uit de auto, de 20-jarige man moest door de brandweer uit de auto gehaald worden. De twee zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Reusel: Politie houdt jongen op bromfiets aan na achtervolging

Een 16-jarige jongen uit Arendonk (B) is zaterdagochtend rond 1.25 uur aangehouden op de Sleutelstraat. Agenten zagen hem op een motorvoertuig met gedoofde lichten rijden op de N284. Zij gaven hem een stopteken. Daarop ramde hij de politieauto twee maal en ging er vandoor. De agenten zetten de achtervolging in. Op de Sleutelstraat ramde hij voor een derde maal de politieauto. Met behulp van enkele getuigen kon de politie hem aanhouden. Zijn voertuig bleek een bromfiets te zijn. Hij had ook gedronken en blies een promillage van ruim 1,5. Zijn bromfiets is in beslag genomen en proces-verbaal is opgemaakt.