Verzamelberichten zaterdag

's-Hertogenbosch, 29-07-2006

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 21 jarige automobilist uit Den Bosch is op 29 juli 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man was ook niet in het bezit van een rijbewijs. Hij reed omstreeks 04.00 uur op de Buitenhaven te Den Bosch.

Aanrijding letsel

Uden Bij een eenzijdig ongeval op de A50 onder Uden op 28 juli 2006 omstreeks 21.15 uur is een 19 jarige bestuurster overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Het slachtoffer is met de auto in de middenberm gekomen en na correctie dwars over de rijbaan en van het talud van de weg gereden. Slachtoffer is door brandweer tussen twee sloten uitgehaald.

Openlijke geweldpleging

Boekel Op 29 juli 2006 omstreeks 03.55 uur ontstaat op de Daniël de Brouwerstraat te Boekel een vechtpartij tussen twee groepen jongeren. Hierbij wordt een 16 jarig meisje uit Elsendorp mishandeld.

Nadat de groepen uit elkaar zijn, gaat de groep waar het slachtoffer deel van uit maakt terug om wraak te nemen. Echter ze nemen wraak op een andere groep jongeren, die met de vechtpartij niets te maken hadden, maar toevallig op hun route aan de Pater Petrusstraat te Handel een feestje hadden. Hier vernielt het 16 jarige meisje enkele ruiten van een woning en dreigt een 22 jarige jongen uit Boekel met een mes en traangas. Deze jongen en het meisje worden aangehouden. Een 19 jarige jongen uit Eindhoven werd bespoten met het traangas en een 20 jarige jongen uit Gemert kreeg een klap op zijn hoofd.

Het 16 jarige meisje en de 22 jarige jongen zijn ingesloten.

Blikseminslag

Oss Op 28 juli 2006 omstreeks 19.30 uur is de bliksem ingeslagen in een gezamenlijke schoorsteen van een woning aan de Mollenhang te Oss. Schoorsteen klapte uit elkaar. Omdat een beginnend brandje ontstond onder dakbeschot van een van de woningen deed brandweer controle en bluste dit. Hierna controleerde de brandweer andere woning en trof op zolder een hennepkwekerij aan.

Ook veel computers en tvs, evenals CAI kastjes werden door de blikseminslag vernield.

Hennepkwekerij ontmanteld

Oss Op de zolder van een woning aan de Mollengang te Oss werd op 28 juli 2006 nav blikseminslag een compleet ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. Deze is inbeslaggenomen. Er waren nog enkele planten aanwezig. Ook was geknoeid met de meterkast.

Bewoners waren weggevlucht toen brandweer woning op brand wilde contoleren.

Aanrijding letsel

Oss Bij een kop-staart botsing op de Megensebaan te Oss op 28 juli 2006 omstreeks 21.00 uur is een 48 jarige automobilist uit Uden licht gewond geraakt. Een 48 jarige automobilist uit Oss botste bij de verkeerslichten achterop de auto van het slachtoffer.

Rijden onder invloed

Nuland Tegen een 48 jarige automobilist uit Nijmegen is op 29 juli 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol en drugs. De man reed omstreeks 02.10 uur slingerend over de A59. Hij weigerde medewerking aan ademanalyse en bloedproef. Zijn rijbewijs is ingevorderd. In de auto van de man werden enkele zakjes harddrugs aangetroffen. Ook bleek hij nog een boete van 296 open te hebben staan.

Golfballengooier aangehouden

Sint Anthonis Een 20 jarige jongen uit Gennep is op 29 juli 2006 aangehouden als verdachte van het gooien met golfballen naar tegemoetkomende autos. Een 22 jarige automobilist uit Vierlingsbeek, die de auto tegemoet kwam op de Breestraat te Sint Anthonis omstreeks
01.30 uur werd met golfballen bekogeld. Hierbij liep hij schade op aan zijn auto. Op de route Sint Anthonis Boxmeer Gennep werden meerdere golfbalen aangetroffen.

De politie vermoedt dan ook dat meerdere automobilisten met golfballen bekogeld zijn en verzoekt deze bestuurders contact met haar op te nemen.

Rijden onder invloed

Sint Anthonis Tegen een 20 jarige automobilist uit Oploo is op 29 juli 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.45 uur op De Merret te Sint Anthonis.