Ingezonden persbericht


Fellowes introduceert polssteunen met microban(tm) antibacteriËle bescherming

Hygiënisch en comfortabel werken

Fellowes, vooraanstaand leverancier van werkplekaccessoires en kantoormachines, introduceert de eerste serie polssteunen met Microban(TM) antibacteriële bescherming.

Onderzoek wijst uit dat het gemiddelde bureaublad 400 maal zoveel bacteriën bevat als de gemiddelde wc-bril. Dat is een direct gevolg van het feit dat het bureau behalve als werkplek in veel gevallen ook als lunchtafel en voor andere zaken wordt gebruikt.

De nieuwe polssteunen, inclusief antibacteriële bescherming, zijn leverbaar in twee kleuren en zorgen dat jij als computergebruiker comfortabel, veilig en hygiënisch kunt werken, dankzij actieve bestrijding van bacteriegroei en doordachte ergonomische ondersteuning, gericht op het voorkomen van RSI.

De nieuwe polssteunen zijn ideaal voor zowel zakelijke computeromgevingen als voor toepassing thuis en op kantoor. Ze sluiten aan bij het bestaande Fellowes aanbod werkplekaccessoires en reinigingsproducten, die het je mogelijk maken een kiemvrije werkomgeving te creëren, van muismat tot toetsenbord en muis.

Hoe werkt de antibacteriële bescherming, genaamd Microban? Microban® antibacteriële bescherming wordt tijdens het productieproces in de producten geïntegreerd en vormt daarmee een intrinsiek onderdeel van de polssteun, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenkant. De antibacteriële bescherming maakt de producten hygiënischer, eenvoudig te reinigen en houdt ze langer fris.

De beschermende functie neemt mettertijd niet af en wordt niet aangetast door slijtage of reiniging. De antibacteriële werking blijft onverminderd actief tegen bacteriën, schimmels en tegen microben die onprettige luchtjes, materiaalaantasting of besmetting kunnen veroorzaken.

De polssteunen zijn per direct verkrijgbaar bij de kantoorvakhandel, landelijke aanbieders van kantoorartikelen en/of mailorder bedrijven. Neem voor meer informatie contact op met Fellowes op gratis telefoonnummer 00800 - 1810 1810.

Over Fellowes
Fellowes levert een uitgebreid pakket producten voor de elektronische werkplek, waaronder papiervernietigers, bind- en lamineermachines, bureau-accessoires en opberghulpmiddelen. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca (Illinois) en heeft daarnaast eigen vestigingen in Groot-Brittannië, de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Polen, Australië, Canada, Japan, Korea en Singapore. Fellowes heeft wereldwijd meer dan 1200 mensen in dienst en verwacht dit jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar te behalen. Ga voor meer informatie naar www.fellowes.nl

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht