Gemeente Dordrecht


---

Kans op extra reistijd

Wegwerkzaamheden Dordrecht

Judith Punt

Bezoekers van het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk moeten tussen 7 augustus en 15 september rekening houden met geringe vertraging. Gedurende deze periode is een deel van de Overkampweg afgesloten voor auto's waardoor het ziekenhuis iets minder makkelijk bereikbaar is.
Ziekenhuis en sport bereikbaar
Het Albert Schweitzer ziekenhuis en de sportaccommodaties blijven met openbaar vervoer en auto via de Karel Lotsyweg bereikbaar. De Grote Rivieren en het Stedelijk Dalton Lyceum aan de Overkampweg zijn ook bereikbaar, maar uitsluitend via de Karel Lotsyweg. Fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van de fietspaden langs de Overkampweg. Omdat een groot deel van het autoverkeer wordt omgeleid via de N217 en N3, dienen automobilisten rekening te houden met extra reistijd. Geadviseerd wordt tijdig van huis te vertrekken, zodat men op tijd op een afspraak kan verschijnen.

Ongemak voor meer bereikbaarheid
De gemeente Dordrecht werkt op diverse plekken aan de weg om de bereikbaarheid te verbeteren. Alle doorgaande wegen in Dordrecht moeten voor 15 september a.s. klaar zijn. Dan wordt de Laan der Verenigde Naties ter hoogte van de spoorwegovergang voor negen maanden afgesloten voor de bouw van een tunnel.

Informatie
Een actueel overzicht van alle wegafsluitingen en de omleidingsroutes is te vinden op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen.

PDF icoon Afsluiting_Overkampweg.pdf

Redactie
L. den Otter
Communicatie

telefoon (078) 639 6989

email L.den.Otter@dordrecht.nl

Informatie
PA.Bekkers@dordrecht.nl
Projectmanagement
telefoon (078) 639 6428