Politie Zeeland


---


Z-3004-2006 Aanhouding in Hengstdijk
In de Plevierstraat in Hengstdijk werd dinsdag om 00.50 uur een 20-jarige man uit de gemeente Hulst aangehouden.
Hij wilde even daarvoor op de Vogelweg meerijden met een een 17-jarige fietser uit dezelfde gemeente. Toen de fietser weigerde hem achterop te nemen, kreeg deze een klap in het gezicht van de 20-jarige. De fietser liep en zwelling op in het gezicht.

Z-3005-2006 Aanrijding in Axel
Op de Zuidsingel in Axel vond maandag om 23.15 uur een aanrijding plaats.
Een 36-jarige automobilist uit Breskens kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 50-jarige bestuurder uit de gemeente Terneuzen afremde. Geen van de chauffeurs liep letsel op. De auto van de 36-jarige man is total loss, de andere auto raakte beschadigd.

Z-3006-2006 Brand in Hoek
Maandag rond 22.50 uur is een van pallets gebouwde hut op het Molenplein in Hoek afgebrand.
Tijdens de jeugdvakantieweek zijn op het Molenplein naast het Dorpshuis hutten van pallets gebouwd, waarvan er een in brand werd gestoken. Het Dorpshuis liep bij de brand geen schade op.

Z-3007-2006 Vrachtwagencombinatie in de sloot, Terneuzen
Op de Goesseweg in Terneuzen kwam maandag om 22.30 uur een 21-jarige vrachtwagenbestuurder uit Nyrany (Tsj.) met zijn vrachtauto plus aanhangwagen in de sloot terecht.
De man was achteruit gereden en in een diepe sloot naast het spoor terechtgekomen. Met een telescoopkraan werd de combinatie weer op de rijbaan getakeld. Over de schade is niets bekend.

Z-3008-2006 Fietser geslagen en geschopt in Sluis
Maandag omstreeks 22.45 uur werd een 38-jarige fietser uit de gemeente Sluis in de Kapellestraat in Sluis geslagen en geschopt.
Hij fietste zonder licht door de Kapellestraat, toen een auto hem achteropgereden kwam, hem inhaalde en daarna stopte. Een inzittende stapte uit en gaf de fietser een klap in het gezicht. De man viel en werd daarna geschopt door dezelfde man en door de bestuurder van de auto. De fietser liep een gezwollen neus op, zijn bril werd beschadigd. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

O-3009-2006 Toilet afgebrand in Scherpenisse
Zaterdag om ongeveer 02.00 uur is op de zeedijk bij het strandje aan Gorishoek een toilet afgebrand.
De brand werd door de brandweer geblust; de schade bedraagt ongeveer veertienhonderd euro.

O-3010-2006 Onder invloed, zonder rijbewijs
In de Singelstraat in Goes werd dinsdag om 04.00 uur een 23-jarige Rotterdamse automobilist betrapt op rijden onder invloed.
De man, die meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had, bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Voor beide overtredingen kreeg hij een proces-verbaal.

---- --