Politie Drenthe

Dinsdagmorgen

Assen, 08-08-2006

Fietser gewond bij eenzijdig ongeval
PESSE Maandagmiddag raakte een 33-jarige vrouw uit Pesse gewond bij een ongeval op de Molenhoek. De vrouw fietste daar met haar hond toen ze ten val kwam en gewond raakte. Ze is overgebracht naar het Bethesdaziekenhuis. Vermoedelijk heeft de aangelijnde hond haar omver getrokken. (06-168842)

Politie neemt rijbewijs alcomobilist in
MEPPEL In de nacht van maandag op dinsdag werd een 35-jarige inwoner van Meppel bekeurd voor het rijden onder invloed. De man reed in zijn auto over de Hesselterweg toen hij gecontroleerd werd. Hij blies 870 ug/l waarna tevens zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na onderzoek bleek tevens dat hij nog een aantal geldboetes moest betalen. (06-168895)

Politie bekeurt voor niet tonen identiteitsbewijs ROLDE Een 16-jarige jongeman uit Elp werd in de nacht van maandag op dinsdag door de politie bekeurd. De jongen fietste zonder licht over de Asserstraat toen hij staande gehouden werd. Om de identiteit van de jongen vast te stellen werd naar een identiteitsbewijs gevraagd. Deze kon hij niet tonen. Hij kreeg twee bonnen. (06-168894)

Werknemer aangehouden terzake verduistering
ROLDE Een 17-jarige Assenaar is als medewerker van een bouwmarkt aan de Stationsstraat, maandagavond aangehouden als verdachte van verduistering. De eigenaar van de zaak ontdekte dat hij geld wegnam uit de kas en gereedschap stal uit de winkel. De verdachte bekende de diefstallen. Hij is ingesloten en onderzoek volgt. (06-168855)

Jongen met winkelverbod aangehouden
ASSEN Een 16-jarige jongen uit Assen is maandagavond aangehouden in winkelcentrum Marsdijk aan de Kleuvenstee. Een oplettende medewerker van een beveiligingsbedrijf herkende de in een supermarkt lopende jongeman die een winkelverbod heeft voor het gehele winkelcentrum. Hij hield de jongen aan die een winkelverbod heeft tot februari 2007. Deze verklaarde dit wel te weten maar de gok nam en sigaretten wilde kopen. (06-168871)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Bert Peters: 0592 36 1280