Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 08-08-2006

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 34 jarige man uit Den Bosch is op 7 augustus 2006 aangehouden ivm diefstal van een dvd-box twv 50 uit een winkel aan de Markstraat te Den Bosch. Ook bedreigde hij het personeel. Omdat de man een veelpleger betreft is hij ingesloten.

Winkeldief aangehouden

s-Hertogenbosch Een 25 jarige vrouw uit Den Bosch is op 7 augustus 2006 aangehouden ivm diefstal van toiletartikelen twv 13 uit een winkel aan de Arena te Den Bosch. Bij haar aanhouding bleek ze ook nog in het bezit van gestolen truien uit een andere winkel twv 15.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 42 jarige automobilist uit Rosmalen is op 8 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.15 uur op de Oude Dieze te Den Bosch.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Tegen een 37 jarige automobilist uit Den Bosch is op 8 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.10 uur op de Sumatrastraat te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Huiselijk geweld

s-Hertogenbosch Een 37 jarige man uit Den Bosch is op 7 augustus 2006 aangehouden ivm mishandeling van zijn 24 jarige vrouw uit Den Bosch. De man had de vrouw geslagen en geschopt.

Verdachte bedreiging aangehouden

Vlijmen Een 55 jarige man uit Vlijmen is op 7 augustus 2006 aangehouden ivm bedreiging van zijn 46 jarige vrouw uit Vlijmen. De man had de vrouw met de dood bedreigd. De man is inverzekering gesteld.

Wapen en drugs inbeslaggenomen

s-Hertogenbosch Een 16 jarige jongen uit Wezep, een 17 jarige jongen uit Nijmegen en een 47 jarige vrouw uit Den Bosch zijn op 7 augustus 2006 aangehouden ivm vuurwapen bezit en een 20 tal bolletjes drugs.

Bij een onderzoek in een woning aan de Kooikersweg te Den Bosch werden de goederen aangetroffen. De 16 jarige jongen is inverzekering gesteld. De andere verdachten zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Rijden onder invloed

Boxtel Tegen een 41 jarige automobilist uit Boxtel is op 8 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.10 uur op de van Randerodestraat te Boxtel. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

Aanhouding na mishandeling

Oss Maandagavond is in de Wagenaarstraat een 18-jarige Ossenaar aangehouden. De verdachte had zojuist in de Wagenaarstraat een 68-jarige plaatsgenoot in zijn gezicht geslagen. De verdachte had om nog onduidelijke redenen de 68-jarige man geslagen waardoor deze op de grond viel. De inmiddels gewaarschuwde en gearriveerde politie heeft de 18-jarige man aangehouden. Twee vrouwen van 20 en 38 jaar probeerden werden aangehouden, omdat zij probeerden te verhinderen dat de verdachte zou worden aangehouden. De 18-jarige Ossenaar is voor nader onderzoek inverzekering gesteld.

Openstaande boetes

Schaijk Tijdens een controle van de politie in de nacht van maandag op dinsdag op de Dassenbaan bleek een 41-jarige automobilist uit Enschede nog voor ruim 520 euro aan boetes te hebben openstaan. De man is ingesloten op het politiebureau.

Verkeersongeval

Loosbroek Maandagavond is op de Dintherseweg een automobiliste gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De 47-jarige vrouw uit Nistelrode reed in de richting van Nistelrode toen zij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en aan de rechterzijde van het wegdek in de sloot tot stilstand kwam. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Winkeldievegge aangehouden

Oss Maandagmiddag is in de Houtstraat een 45-jarige vrouw uit Lith aangehouden. De verdachte had geprobeerd in een winkel aan de Heuvel geprobeerd een armband weg te nemen. Medewerkers van de winkel zagen dit, waarop de vrouw vluchtte. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Huisvredebreuk

Oss Maandagmiddag is in haar woning in Oss een 30-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht eerder deze dag via een openstaand raam de woning van haar ex-partner te zijn binnengegaan. De Osse is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Rijbewijzen ingevorderd

Veghel Maandagavond is op de A50 ter hoogte van Veghel het rijbewijs ingevorderd van een 36-jarige man uit Best. De automobilist reed 190 km/u terwijl ter plaatse 120 km/u is toegestaan.

Odiliapeel Later deze avond werd op de Middenpeelweg het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige automobiliste uit Oss. De vrouw reed 144 km/u terwijl plaatselijk maximaal 80 km/u is toegestaan.