1e Persbericht van dinsdag 8 augustus 2006

Eindhoven, 08-08-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt man aan voor verduistering

In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie rond 01.30 uur in Amersfoort een 29-jarige man uit Amersfoort aangehouden voor verduistering. De verdachte had eind 2005, bij het bedrijf waar hij werkte aan de Hooge Zijde in Eindhoven, verschillende partijen DVDs weggenomen. De verdachte is meegenomen naar het bureau waar hij is ingesloten.

Eindhoven: Man aangehouden voor flessentrekkerij

De politie heeft maandagavond omstreeks 18.30 uur in een restaurant in de Vrijstraat een 42-jarige man uit Haarlem aangehouden. De man had in het restaurant twee broodjes gegeten zonder deze te betalen. De politie arriveerde en hield de man aan. Hij is meegenomen naar het bureau waar hij een verklaring heeft afgelegd. Hierna mocht hij het bureau verlaten. Tevens is er proces verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Politie houdt schennispleger aan

In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie rond 01.00 uur een 43-jarige Eindhovenaar in zijn woning in Strijp aangehouden. De politie kreeg klachten over de man omdat hij regelmatig naakt achter zijn computer, voor het raam zit. Buurtgenoten konden hiervan meegenieten en klaagden hierover bij de politie. Agenten betrapten de man en hielden hem aan. Hij is meegenomen naar het bureau waar proces verbaal is opgemaakt.

Eindhoven: Jongen aangehouden voor het bezitten van pepperspray

De politie heeft maandagavond rond 21.00 uur in de John F Kennedylaan een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. De jongen reed op een snorfiets en agenten controleerden hem. In de buddyseat van het voertuig trof de politie een busje pepperspray aan. Hierop is de verdachte aangehouden.

Helmond: Woninginbraak

In de nacht van maandag op dinsdag is tussen 20.00 uur en 03.25 uur in een woning in de Overspoor ingebroken. Via de onafgesloten achterdeur is het pand betreden. Er zijn onder meer een horloge, een portefeuille en een GSM weggenomen.

Geldrop: Agressieve man aangehouden

De politie heeft maandagavond rond 20.30 uur in zijn woning een 46-jarige man uit Geldrop aangehouden. De verdachte zou eerder op de avond met een paal verschillende buurtbewoners hebben bedreigd. Toen de politie de man aan wilde houden dreigde de man een TL-buis en een baksteen te gooien. Agenten wisten de man in bedwang te krijgen, Ze namen hem mee naar het politiebureau waar hij in een cel is gezet.

Oirschot: Inbraak bij benzinestation

In de nacht van maandag op dinsdag is tussen 23.00 uur en 03.00 uur ingebroken bij een benzinestation aan de Kempenweg. Aan de achterzijde van het pand was een deur geforceerd. Er is voor een paar duizend euro aan sigaretten weggehaald.