Wageningen Universiteit

25 okt 2006 09:30 - 26 okt 2006 16:00
Onderdeel: Wageningen Universiteit
Locatie: NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam Organisatie: Institute of Nanotechnology, UK

Een langere houdbaarheid door nieuwe verpakkingen met verbeterde eigenschappen.

Gezondere, stabielere, of langer houdbare producten met een verser smaak door nieuwe food processing technieken.

Analyse-technieken voor voedselveiligheid, of kwaliteitscontrole.

De technologische ontwikkelingen, zeker die in de nanotechnologie, zijn omvangrijk en bieden in hoog tempo kansen op innovatie. Maar welke innovaties zijn te verwachten op de korte of langere termijn, wie zijn de spelers vanuit industrie en wetenschap, welke kansen zijn er voor mijn bedrijf ?

De conferentie Nano and Microtechnologies in the Food and Healthfood Industries is een ideale kans om de ontwikkelingen en spelers te leren kennen.

Wageningen Universiteit is sponsor van de conferentie. Prof.dr. Lynn Frewer en dr. Frans Kampers van Wageningen Universiteit spreken op de conferentie.

Meer over dit onderwerp
Programma en aanmelding
Contact
Voor meer informatie
Carrie Smith
Institute of Nanotechnology
Tel: +44-1786 447520