25 okt 2006 09:30 - 26 okt 2006 16:00
Onderdeel: Wageningen Universiteit
Locatie: NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam
Organisatie: Institute of Nanotechnology, UK
Een langere houdbaarheid door nieuwe verpakkingen met verbeterde
eigenschappen.
Gezondere, stabielere, of langer houdbare producten met een verser
smaak door nieuwe food processing technieken.
Analyse-technieken voor voedselveiligheid, of kwaliteitscontrole.
De technologische ontwikkelingen, zeker die in de nanotechnologie,
zijn omvangrijk en bieden in hoog tempo kansen op innovatie. Maar
welke innovaties zijn te verwachten op de korte of langere termijn,
wie zijn de spelers vanuit industrie en wetenschap, welke kansen zijn
er voor mijn bedrijf ?
De conferentie Nano and Microtechnologies in the Food and Healthfood
Industries is een ideale kans om de ontwikkelingen en spelers te leren
kennen.
Wageningen Universiteit is sponsor van de conferentie. Prof.dr. Lynn
Frewer en dr. Frans Kampers van Wageningen Universiteit spreken op de
conferentie.
Meer over dit onderwerp
Programma en aanmelding
Contact
Voor meer informatie
Carrie Smith
Institute of Nanotechnology
Tel: +44-1786 447520
Wageningen Universiteit