Ingezonden persbericht


Door Databasement gesponsorde

Dutch Karakoram Expedition 2006 succesvol afgesloten

Expeditieleden bereiken basiskamp na beklimming '8000-er'

Zoetermeer, 8 augustus 2006 - De Dutch Karakoram Expedition 2006 heeft zijn expeditie met succes afgesloten. Mede dankzij de sponsoring van Databasement, specialist op het gebied van dataopslag, beveiliging, archivering, verplaatsing en management van data, hebben twee van de vier expeditieleden de top van de Gasherbrum II in Pakistan behaald. Databasement ondersteunde een belangrijk onderdeel van de uitrusting voor de Dutch Karakoram Expedition 2006: tenten die de expeditieleden in de hoogtekampen beschermden, ongeacht het weertype.

De Dutch Karakoram Expedition 2006 was een avontuur dat zijn weerga niet kent. De expeditieleden werden geteisterd door slecht weer met harde windstoten, sneeuw, lawinegevaar en andere ongemakken, maar werden ook getrakteerd op zonneschijn en prachtige uitzichten. De deelnemers, Reinier Zuidhoff, Jelle Egas, Folkert Bloembergen en Menno Frantzen, beschikten over tenten die hen in alle weersomstandigheden beschermden. Dankzij de langdurige voorbereidingen, intensieve trainingen en topuitrusting is het doel van de expeditie gehaald. De vermoeide, maar uiterst tevreden expeditieleden verwachten 8 augustus 2006 weer op Schiphol te landen.

Voor meer informatie over de Dutch Karakoram Expedition 2006: http://www.demmeniesport.com/expedities/nederlandse_karakorum_expeditie2006.

Over Databasement
Databasement, gestart in 2001, levert en implementeert oplossingen voor opslag, beveiliging, archivering, verplaatsing en management van data. Het bedrijf verzorgt diensten op het gebied van storage, uitwijk en disaster recovery. Met InControl geeft Databasement klanten real-time inzicht in en controle over hun repliceerbare back-up. De portal is gebaseerd op de technologie van de vooraanstaande Databasement-partner Network Appliance, wereldwijd marktleider in intelligente dataopslagsystemen. Databasement richt zich hiermee op organisaties in allerlei branches, waarbij het de architectuur steeds volledig afstemt op de dataomgeving van de opdrachtgever. Databasement heeft 34 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en Gent (België) en maakt voor zijn diensten gebruik van verschillende datacenters.

Ingezonden persbericht