Gemeente Geldrop-Mierlo


RIOOLREINIGING IN GELDROP EN MIERLO

In de komende maanden, uiterlijk tot eind september 2006, vindt er onderhoud plaats aan de riolering in Geldrop en Mierlo. In Geldrop zal dit zijn in de wijken Hulst en Skandia. In Mierlo vindt het onderhoud in het gebied rondom de Schoolstraat en de wijken ten westen daarvan plaats. De werkzaamheden bestaan uit het inspecteren en onder hoge druk schoonspoelen van het hoofdriool. Als gevolg van het werken met hoge druk is het raadzaam voorzorgsmaatregelen te nemen om overlast in huis zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat momenteel nog niet bekend is wanneer het riool bij u in de straat wordt gereinigd, ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de werkzaamheden brief waarin staat vermeld wanneer u deze voorzorgsmaatregelen het beste kunt nemen.

Voorzorgsmaatregelen
Om overlast zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u het beste de deksel van het toilet, als deze aanwezig is, sluiten en eventueel verzwaren om openslaan te voorkomen. Ook raden wij u aan om afvoeren af te sluiten. U hoeft tijdens deze werkzaamheden niet thuis te zijn.

Meer weten?
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Lubeek van de afdeling Openbare Werken. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via de telefoonnummer (040)289 37 30.