Politie Zeeland


---


W-3011-2006 Aanhouding in Vlissingen
Zondag om 21.15 uur werd in een woning in de Sottegemstraat in Vlissingen een 24-jarige man uit die plaats aangehouden.
Hij had even daarvoor in een woning in de Arbeidsstraat de 25-jarige bewoner geslagen en gschopt. Ook nadat beiden naar buiten waren gegaan, kreeg de bewoner nog klappen en schoppen. De 24-jarige liep daarna over een, in de Arbeidsstraat geparkeerde, auto, vernielde enkele ruiten van de woning van de 25-jarige en vervolgens de inboedel. De twee zijn bekenden van elkaar en tussen hen was zondag ruzie ontstaan. De 24-jarige Vlissinger, die maandagmiddag weer in vrijheid werd gesteld, verklaarde de schade aan de auto, de woning en de inboedel te willen vergoeden. De 25-jarige liep meerdere bulten en schaafwonden op aan het gezicht en pijnlijke plekken op armen en benen.

Z-3012-2006 Bedrijfsinbraaken in Terneuzen
Afgelopen nacht werd ingebroken in een bedrijfspand op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.
Er werd een ruit vernield en kasten en laden werden doorzocht. Voor zover bekend werd er niets weggenomen.

Dezelfde nacht werd ingebroken in een bedrijfspand op de Finlandweg.
Ook bij dit bedrijf werden enkele ruiten vernield. Uit het pand werden enkele euro's gestolen.

O-3013-2006 Aanrijding in Goes
Op het Tiendenplein in Goes (rotonde) vond dinsdag een aanrijding plaats.
Een 47-jarige Rotterdamse bestuurder van een vrachtauto reed op de rechterrijstrook van de Ringbaan-west. Links naast hem reed een 35-jarige Goese automobiliste. De vrachtwagenbestuurder wisselde van rijstrook waar de vrouw reed en er ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.

W-3014-2006 Diefstal uit auto, Vlissingen
In de nacht van maandag op dinsdag werd in de Verdilaan in Vlissingen een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden sleutels en een digitale afstandsmeter met onbekende waarde weggenomen.

W-3015-2006 Steekpartij in Vlissingen
Maandag omstreeks 23.15 uur vond in de Sottegemstraat in Vlissingen door nog onbekende oorzaak een steekpartij plaats waarbij een 22-jarige Vlissinger gewond raakte en in het ziekenhuis moest worden opgenomen.
In verband hiermee werd om 02.50 uur in het politiebureau in Middelburg een 22-jarige Middelburger aangehouden. De man was om 00.30 uur aangehouden omdat hij op het Vlissings Jaagpad in zijn woonplaats betrapt was op rijden onder invloed en meer dan 2x de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hij reed op een onverzekerde bromfiets, had een valse naam opgegeven en kon zich niet identificeren. Ook had hij nog een boete openstaan en enkele dagen hechtenis tegoed. Nader onderzoek wees uit dat de man betrokken was geweest bij de steekpartij in Vlissingen en hij werd vervolgens opnieuw aangehouden. Hij is ingesloten in Torentijd en naar de steekpartij wordt een onderzoek ingesteld.


---- --