Ingezonden persbericht


Zonnige zomerse zaterdagen Verdiplein

Elke zaterdag in de zomer van 13 tot 16 uur

De Twern organiseert deze hele zomer Zonnige Zomerse Zaterdagen op het Verdiplein. Tot en met zaterdag 23 september is er elke zaterdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur iets leuks te doen op het Verdiplein! De activiteiten variëren van outdoor-activiteiten, ambachtenmarkt, fotospeurtocht, modeshow tot muzikale korenmiddag. Elke zaterdagmiddag is er een uitdagend aanbod van activiteiten voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom!

Zegelactie!
Klanten van de deelnemende winkeliers op het Verdiplein ontvangen bij hun aankopen op zaterdag een spaarpunt. Elke week zaterdag is er een andere spaarpunt. In de winkels op het Verdiplein is ook een spaarkaart verkrijgbaar. Voor klanten met een spaarkaart met 10 verschillende spaarpunten is er op zaterdag 23 september een leuke attentie.

Programma
Zie pagina 2 voor het complete programma van de Zonnige zomerse Zaterdagen op het Verdiplein.

Contactpersoon:
Babiche Klijs, De Twern, 013 - 455 38 00, scwbk@wijkcentrumdeschans.nl

Programma Zomerse Zaterdagen Verdiplein:

zaterdag 12/8: Leuke activiteiten verzorgd door het Jongerenwerk. Wat precies is nog geheim, maar het belooft een toffe middag te worden!

zaterdag 19/8: een stapje terug in de tijd met een ambachtenmarkt. De aanwezige ambachtslieden tonen in passende stijl hoe zij: muziekinstrumenten maken, delftsblauw schilderen, wol spinnen, kaarsen decoreren, hout draaien, glas bewerken, bijenkorf vlechten, stoelen matten, weven, vlas bewerken.

zaterdag 26/8: leuke middag met een fotospeurtocht. Er is op het plein een fotospeurtocht uitgezet. Bij een aankoop op die zaterdag krijgen bezoekers een deelnameformulier. Als ze dit goed invullen dan krijgen ze een appelflap. Men kan nog verder voor een hoofdprijs. Hiervoor moet men een slagzin afmaken. De winnaars worden bij de modeshow op 9 september bekend gemaakt.

zaterdag 2/9: een vrijmarkt! Er staan 40 kramen op het plein waar bewoners die zich hiervoor hebben ingeschreven met hun eigen spullen staan.

zaterdag 9/9: een mooie middag met een multiculturele modeshow. Er wordt een modeshow getoond door bewoners uit de wijk. Zo kleurrijk als Tilburg Noord is, zo kleurrijk is deze show.

zaterdag 16/9: een muzikale korenmiddag. Er komen 6 koren op het plein hun liederen zingen. Dit zijn verschillende soorten koren; voor ieder wat wils.

zaterdag 23/9: een hele gezellige middag met een braderie (o.v.b.), een klimwand en kratjes stapelen. Voor de echte waaghalzen. Afsluiting van de zonnige zomerse zaterdagen en uitreiking attenties bij inlevering van volle spaarkaart.

-----------------------

---- --