Politie Gelderland-Midden

Vrouw opgepakt na mishandeling

Publicatiedatum: 8-8-2006 14:32:37

Elst - De Elster politie heeft maandagavond een 34-jarige vrouw aangehouden wegens mishandeling. De vrouw wordt ervan verdacht een 29-jarige plaatsgenote, tevens familielid, op straat te hebben geschopt en geslagen. Het slachtoffer had daarbij enkele verwondingen opgelopen en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De twee zouden een hooglopende ruzie hebben in de relationele sfeer. Toen beiden elkaar op straat troffen zou de ruzie ontaard zijn in een handgemeen. Het slachtoffer meldde zich na het voorval bij de politie. Daarop werd de 34-jarige Elstse thuis aangehouden. De vrouw is inmiddels verhoord en in de loop van dinsdag vrijgelaten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Man aangehouden na burenruzie

Publicatiedatum: 8-8-2006 14:32:00

Lobith - Een 50-jarige man uit Lobith is maandag door de politie aangehouden na een uit de hand gelopen burenruzie. De man wordt verdacht van onder meer mishandeling van zijn 75-jarige buurman. De twee zouden in de hal van hun appartementencomplex ruzie hebben gekregen. Daarbij zou de 50-jarige zijn buurman van de trap af geduwd hebben. Het slachtoffer had daarbij een lichte verwonding opgelopen en waarschuwde de politie. Die hield de 50-jarige Lobithenaar later op de dag aan. Volgens de verklaring van de verdachte zou zijn buurman hem hebben geslagen, waarop hij volgens zijn zeggen had teruggeduwd. Ook de 50-jarige had een lichte verwonding opgelopen en had zich onder dokterbehandeling moeten stellen, aldus zijn verklaring. De 50-jarige deed ook aangifte tegen zijn buurman en is na verhoor vrijgelaten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Didammer gewond na val van fiets

Publicatiedatum: 8-8-2006 14:29:12

Herwen - Een 65-jarige man uit Didam is maandagmiddag voor controle naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op de Ossenwaard in Herwen van zijn fiets was gevallen. Passanten troffen de man rond half vier liggend op straat aan. De man bleek nauwelijks aanspreekbaar en leek buiten bewustzijn. Gewaarschuwde politieagenten vermoedden dat de man als gevolg van alcoholgebruik was gevallen. Middels een ontboden ambulance is de man naar het ziekenhuis gebracht. Voorzover bekend had de man geen uitwendig letsel opgelopen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Wageninger valt in slaap: auto in de sloot

Publicatiedatum: 8-8-2006 14:28:28

Heteren - Een 83-jarige automobilist uit Wageningen is maandagmiddag in Heteren met de schrik vrij gekomen nadat hij met zijn wagen in een sloot was beland. De man verklaarde later tegenover de politie dat hij wellicht tijdens het rijden in slaap was gevallen. Een toevallig passerende politieman in vrije tijd trof de Wageninger net na het ongeval aan ontfermde zich verder over hem. De man had op eigen kracht uit zijn auto weten te klimmen. Gewaarschuwde agenten namen het van de politieman over en lieten de gestrande auto van de Wageninger weg takelen. De Wageninger zelf bleek niets te mankeren. Ook bleek er geen sprake van drankgebruik.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---