Bever Holding

Voorbereidingen openbaar bod Beauchamp Beheer op aandelen Bever voorspoedig verlopen

Hilversum en Den Haag, 8/8/2006
PERSBERICHT 08-08-2006

Persbericht

Dit is een gezamenlijk persbericht van N.V. Bever Holding en Beauchamp Beheer B.V. Niet voor uitgifte of verspreiding, in het geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten, Australië, Canada, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Japan. Deze aankondiging kwalificeert niet als een (openbaar) bod op gewone aandelen Bever Holding.

Hilversum en Den Haag, 8 augustus 2006

Onder verwijzing naar het gezamenlijke persbericht van 2 juni 2006, en 30 juni 2006 maken Bever Holding en Beauchamp Beheer hierbij gezamenlijk bekend dat de voorbereidingen van het voorgenomen openbaar bod door Beauchamp Beheer op alle aandelen in Bever Holding tegen een prijs in contanten van 4,94 per aandeel (in welk bedrag enig recht op dividend is verdisconteerd) ("Voorgenomen Bod") voorspoedig verlopen.

Op basis van artikel 9g lid 3 Bte 1995 zou het Voorgenomen Bod uiterlijk op 11 augustus 2006 uitgebracht dienen te worden. Op 7 augustus 2006 heeft Beauchamp Beheer van de Autoriteit Financiële Markten echter toestemming gekregen het Voorgenomen Bod uiterlijk op 25 augustus 2006 uit te brengen. De verleende toestemming is verkregen naar aanleiding van het verzoek van Beauchamp Beheer daartoe in verband met de voorbereiding van de door Bever Holding in het biedingsbericht op te nemen informatie en de goedkeuring daarvan door de raad van commissarissen die in de afgelopen periode door verhindering van haar leden niet bijeen heeft kunnen komen. Naar verwachting zal Beauchamp Beheer in de week van 14 augustus over de in het biedingsbericht op te nemen informatie beschikken. Naar verwachting zal in de week van 14 augustus tevens de raad van commissarissen van Bever Holding bijeenkomen.

Beauchamp Beheer verwacht het Voorgenomen Bod voor, doch uiterlijk op 25 augustus 2006 uit te brengen.

Deze aankondiging is een publieke aankondiging zoals bedoeld in artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met:

Bever Holding
R.H. Zieck
Telefoon: 035 - 625 7800
E-mail: info@beverholding.nl
Website: www.beverholding.nl

Beauchamp Beheer
C4C Business Valuation and Analysis,
C. van der Vorm - Vijverberg,
Telefoon: +377 97 98 49 49

Dit persbericht is niet bedoeld om en vormt geen, noch maakt onderdeel uit van, een bod of een uitnodiging om effecten te verwerven of een verzoek om een bod uit te brengen op enig effect, conform het Voorgenomen Bod of anderszins. In geval het Voorgenomen Bod zou worden uitgebracht, zou het Voorgenomen Bod uitsluitend worden uitgebracht door het ter beschikking stellen van het biedingsbericht (al dan niet in beperkte vorm), welke de volledige bepalingen en voorwaarden van het Voorgenomen Bod zal bevatten, inclusief details over hoe het Voorgenomen Bod zou kunnen worden aanvaard. Het biedingsbericht (al dan niet in beperkte vorm) zal kosteloos ter beschikking worden gesteld aan alle aandeelhouders van Bever Holding. Als het Voorgenomen Bod wordt uitgebracht, worden alle aandeelhouders van Bever Holding geadviseerd het biedingsbericht (al dan niet in beperkte vorm) en het daarin bepaalde over de wijze van aanvaarding te lezen, omdat beiden belangrijke informatie bevatten.

Zou het Voorgenomen Bod uitgebracht worden, dan zou de beschikbaarheid ervan voor aandeelhouders van Bever Holding welke niet woonachtig zijn in Nederland kunnen worden beïnvloed door het recht of de jurisdictie waar zij woonachtig zijn. Dergelijke personen moeten zich laten informeren over en zich houden aan enig toepasselijke wettelijke of toezichthoudende vereisten geldend in hun jurisdictie.

Zou het Voorgenomen Bod uitgebracht worden, dan zou dit niet worden uitgebracht, direct noch indirect, in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Italië, het Verenigd Koninkrijk of Japan en het Voorgenomen Bod zou niet aanvaard kunnen worden vanuit de Verenigde Staten, Canada, Australië, Italië, het Verenigd Koninkrijk of Japan. Dienovereenkomstig, zullen en mogen er van dit persbericht geen kopieën, direct noch indirect, worden gemaild of op andere wijze worden doorgestuurd, gedistribueerd of gezonden worden, naar of vanuit de Verenigde Staten, Canada, Australië, Italië, het Verenigd Koninkrijk of Japan en personen die dit persbericht ontvangen, (bewaarders, gevolmachtigden, beheerders meegerekend) mogen deze niet mailen of anderzijds distribueren of zenden naar of vanuit deze jurisdicties.

Hilversum en Den Haag, 8/8/2006

© NV Bever Holding