Time : 09:00:17
Date : 08 August 2006
Sender Name: Stilis Communication

Nieuwe naam voor Dubois Dawance Transports

Rochefort, 8 augustus 2006 - De firma Dubois Dawance Transports meldt dat ze - na 40 jaar! - van naam en van logo verandert. Een kleine omwenteling voor de streek van Rochefort die principieel behoedzaam omspringt met het erfgoed van haar verleden, maar zich tegelijk graag profileert als parel van de regionale economie, met de wind in de zeilen.

Dubois Dawance Transports heet sinds 1 augustus Adwance. De nieuwe naam is een anagram met een knipoogje. Hij verwijst naar dynamisme, vernieuwing en de toekomst, zonder het verleden te loochenen. Om deze nieuwe identiteit goed en wel in te prenten werd ook een nieuw logo gekozen. De kleur van de vrachtwagens blijft echter oranje om voort te bouwen op de jarenlange visuele herkenning.

Het bedrijf werd bij de uitwerking van een nieuwe naam en grafisch charter begeleid door Stilis Communication. Directeur Philippe Limbourg van dit in Waver gevestigde communicatieagentschap legt uit waarom de keuze al snel op de mier viel: "De mier illustreert perfect alle kwaliteiten van de firma Adwance. Een mier torst voorwerpen die vele keren zwaarder zijn dan haar eigen gewicht. Ze is goed georganiseerd en functioneert buitengewoon in teamverband. Ze geraakt overal en ze houdt zich aan regels en beperkingen die haar worden opgelegd. En wat de naam betreft: we wilden op de een of andere manier de oude naam meenemen en tegelijk een idee van vooruitgang ('advance', 'advantage') integreren."

Marketingmanager Julien Dubois van Adwance wil met deze veranderingen vooral positieve signalen uitzenden: "Het bedrijf verandert niet van richting. Het schakelt gewoon in een hogere versnelling op weg naar succes. We hebben onlangs onze vrachtwagenvloot opgewaardeerd om nog beter en nog sneller in te spelen op de vele vragen van zowel bedrijven als particulieren. Dankzij de grote diversiteit aan vrachtwagens met laadbak, platformwagens, kraanwagens en containerwagens waarover we beschikken, komen de vragen inderdaad van overal. Let maar op: de wegen gaan krioelen van onze vrachtwagens...Net als mieren."

Voor alle aanvullende informatie of voor een interview:

Adwance
Julien Dubois
Marketingmanager
Parc Economique, 10
5580 Rochefort
Tel.: 084 22 08 58
julien.dubois@adwance.eu
www.adwance.eu

Stilis Communication
Philippe Limbourg
Executive director
Chaussée de Namur, 90 / 7
1300 Wavre
Tel.: 010 86 62 31
presse@stilis.be
www.stilis.be

URL: http://www.adwance.eu http://www.stilis.be
Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL