Macaw brengt eerste Microsoft Office 2007 implementatie in productie

SCHIPHOL-RIJK, 20060808 -- Onlangs is de vernieuwde website van de gemeente Deventer (www.deventer.nl) live gegaan. Hoewel de site nog grotendeels is gebouwd met Microsoft Content Management Server 2002 maakt het voor het tonen en verwerken van formulieren gebruik van Microsoft Office Forms Server 2007, onderdeel van het aankomende Microsoft Office Server System 2007. Daarmee is Macaw volgens Microsoft de eerste partner die een Office 2007 implementatie in productie brengt.


In veel gemeenten is sterke behoefte aan een goede oplossing voor formulierstromen via de internetsite. Met Forms Server 2007 brengt Microsoft daarvoor nu een krachtige en geïntegreerde oplossing op de markt. Voor de gemeente Deventer is deze oplossing dermate interessant dat besloten is deel te nemen aan het zogenaamde Early Adopter Program. Samen met Macaw en in nauwe samenwerking met Microsoft is in korte tijd deze oplossing bij de gemeente Deventer geïmplementeerd.

De gemeente Deventer is erg tevreden over het resultaat en wil Microsoft Office 2007 als basis voor hun Elektronisch Loket gaan toepassen.

Microsoft Office 2007 komt naar verwachting in november 2007 op de markt.>

Over Macaw
Macaw bouwt sinds 1994 complexe webapplicaties voor klanten als Sara Lee Corporation, Gemeente Den Haag, Smurfit Kappa Group, Bouwfonds, Corus, AKZO Nobel, HEMA, Dixons, Airtrade, SNS Reaal en NOC*NSF. Macaw richt zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling van e-commerce en intranet applicaties. Naast het bouwen en beheren van webapplicaties biedt Macaw diensten aan op het gebied van Business Intelligence, CRM, Application Services en Hosting. Sinds de oprichting is Macaw een winstgevende organisatie waar ruim 140 professionals werkzaam zijn.




Macaw