AutoRai

NAP-certificaat bij Volkswagen Voorkeurselectie

(8/10/2006)
Volkswagen heeft in Nederland de kilometerstanden van haar gebruikte wagens zeer goed onder controle. Gedurende zijn werkzame leven wordt de kilometerstand van een Volkswagen namelijk gemiddeld ruim 13 keer geregistreerd in de bestanden van de Stichting Nationale Autopas. Hierbij is vanzelfsprekend een belangrijke rol weggelegd voor de dealer. Zij zorgt ervoor dat bij iedere werkplaatsgang de kilometerstand wordt opgenomen en geregistreerd.

De Stichting Nationale Auto Pas is de enige onafhankelijke organisatie in Nederland die kilometerstanden van autoâs vastlegt in een centraal systeem. De kilometerstand is een belangrijke factor bij de waardebepaling van een gebruikte auto. Eén op de twintig auto's heeft een teruggedraaide kilometerteller, wat particulieren en bedrijven jaarlijks een schadepost oplevert van 150 miljoen euro.

Voorkeurselectie
Volkswagen maakt voor haar eigen gebruikte wagen programma - Voorkeurselectie - graag gebruik van de nauwkeurige kilometerregistratie. Alle onder het Voorkeurselectie-label verkochte modellen zijn voorzien van een NAP certificaat. De controlesystematiek die door Volkswagen wordt gehanteerd, in combinatie met de zekerheid van het NAP certificaat, zorgt ervoor dat iedere auto uit de Voorkeurselectie een jaar lang garantie krijgt, ongeacht het aantal kilometers dat in deze twaalf maanden gereden wordt.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster