Prodent zorgt voor schone slapers en opgewekte ontwakers

Capita bv

PERSBERICHT

9 augustus 2006

Naast ons verfrissende ochtendritueel hebben we vaak ook een verzorgend avonduurtje, zodat we met een fit gevoel aan de dag beginnen en met een schoon gevoel onder de wol kruipen. Om ons verzorgingsritueel helemaal compleet te maken, introduceert Prodent als eerste een speciale tandpasta voor overdag en een speciale tandpasta voor 's nachts: Prodent Day & Night. Want uit onderzoek van marktleider Prodent blijkt dat consumenten 's ochtends graag een andere tandpasta gebruiken dan 's avonds.

Verzorgingsritueel
Terwijl we al jaren gewend zijn aan verschillende dag- en nachtproducten zoals crèmes, douchegels en parfums, waren alleen tandpasta's nog niet afgestemd op de verschillende behoeften die we hebben als we opstaan of juist lekker in bed kruipen. Om mooi voor de dag te komen is namelijk niet alleen een goede nachtrust essentieel. Ook hulp van de juiste producten vinden we onontbeerlijk om onze dagen stralend en fris te beginnen en ontspannen te eindigen.

Fris ontwaken
Omdat onze ochtenduren in het teken van verfrissing staan, is Prodent Day een whitening tandpasta met een mintsmaak die voor een langdurig fris mondgevoel zorgt. Prodent Day heeft een sprankelende azuurblauwe kleur. De pasta verwijdert op milde wijze de aanslag op de tanden en kiezen en zorgt bij dagelijks gebruik dat de natuurlijke witte kleur van de tanden terugkomt. Ook bevat Prodent Day zink gluconaat dat vluchtige zwavelverbindingen in de mond oplost om mondgeur te voorkomen. Het is de combinatie van whitening, mint en zink gluconaat die van de dagvariant zo'n opwekkend frisse tandpasta maakt.

Nachtdienst
Om 's avonds met een lekker schoon gevoel te gaan slapen biedt Prodent Night alles wat je nodig hebt voor een optimale verzorging. De nachttandpasta versterkt de bufferende werking van speeksel, wat (fruit)zuren helpt neutraliseren. Dit is belangrijk voor een goede bescherming van je tanden gedurende de nacht. Net als in de dagvariant zit ook in Prodent Night zink gluconaat, zodat je met een verzorgd gevoel onder de wol kruipt. Prodent Night is een witte tandpasta met een lichtblauw streepje, net als een pyjama.

Zo zorgt Prodent voor schone slapers en opgewekte ontwakers. Prodent Day & Night zijn verpakt in twee opvallende tubes en zijn los voor euro 1.69 en als duoverpakking voor euro 3.19 verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen.