Gemeente Stein


Databank vitale kernen en buurten
14-08-2006

Het Provinciale beleidsthema 'Vitale kernen en buurten' heeft een projectendatabank over leefbaarheid op de website www.limburg.nl geplaatst onder de button 'Vitale kernen en buurten'.

In deze databank vindt u een overzicht van leefbaarheidsprojecten in de Limburgse gemeenten. U kunt er ideeën opdoen en mogelijkheden verkennen om de leefbaarheid in eigen omgeving te verbeteren.

De projecten, met daarin relevante informatie zoals projectomschrijving, financiering en contactpersonen, worden per gemeente vermeld. Ook staan ervaringen van mensen die direct betrokken zijn geweest bij het project in de databank. Zij vertellen over de successen en knelpunten.

Bovendien staat bij elke gemeente welke projecten een financiële bijdrage van de Provincie hebben ontvangen. Tot slot biedt deze website de mogelijkheid de inhoud van de afsprakenkaders die de Provincie met gemeenten heeft ondertekend, te bekijken.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden bij u in de buurt neem dan een kijkje op de website en laat u inspireren door degenen die u zijn voorgegaan.