Ingezonden persbericht


persbericht

Nieuwe service sportiom: kinderopvang in kidsclub sportiom

Ouders in de gelegenheid te sporten dankzij professionele kinderopvang

's-Hertogenbosch, dinsdag 15 augustus 2006 - Sportiom 's-Hertogenbosch biedt haar leden vanaf maandag 11 september een kinderopvangservice onder de naam KidsClub Sportiom. Hier kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten terwijl zij gebruik maken van de faciliteiten van Fitness Club Sportiom of deelnemen aan één van de aquasportief activiteiten. Kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot en met 4 jaar zijn bij KidsClub Sportiom in goede handen bij twee ervaren kinderleidsters.

Sportiom 's-Hertogenbosch speelt in op de stijgende vraag naar een opvangservice voor kinderen van sportieve ouders. Het multifunctionele sportcomplex opent daarom op maandag 11 september KidsClub Sportiom. Sjors van den Boogaart, vestigingsmanager van Sportiom 's-Hertogenbosch: "Steeds vaker merkten wij dat ouders van jonge kinderen de behoefte hebben om overdag te sporten, maar dat zij daarvoor niet in de gelegenheid zijn. Met de komst van KidsClub Sportiom hebben deze ouders een plaats waar zij hun kinderen, bij ervaren kinderleidsters, kunnen onderbrengen".

Twee opvangsessies
KidsClub Sportiom biedt voor kinderen verschillende veilige speelmogelijkheden. Ouders kunnen van maandag tot en met donderdag verdeeld over twee sessies gebruik maken van de kinderopvangservice. Kinderen kunnen worden ondergebracht tussen 08.45 - 10.30 uur en tussen 09.45 - 11.30 uur (dinsdag tot 12.00 uur). Kinderopvang is een service die exclusief wordt aangeboden aan abonnementhouders van Sportiom. Zij betalen E 2,- per kind per opvangsessie of E 18,- per kind voor tien sessies. Houders van de VIP Card van Fitness Club Sportiom mogen gratis van de nieuwe service gebruik maken. Het is verplicht om kinderen vooraf aan te melden via 073-6464680.
---