Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Vervanging speeltoestellen in 2006

15 augustus 2006 print

In september starten we met de uitvoering van de plannen, in het kader van het speelbeleidsplan, voor de speelplekken aan de Grebbe, Eger, Brandgans, Pimpelmees, Groen Rode Scheg, Nicolaas Beetslaan, Beellaan, Thamerweg, Anjerlaan, Rozenlaan en Gerberalaan.

Plannen voor renovatie

Naast de bovengenoemde plannen is jaarlijks een budget beschikbaar voor het groot onderhoud van speelvelden. Hiervoor worden de komende tijd de plannen opgesteld.

Op basis van de kwaliteit van de speeltoestellen en de aanwezige trapvelden komen de volgende speelplekken voor renovatie in aanmerking:

* Thamerdal: speelplaats hoek Kuyperlaan - Prinses Christinalaan
* Zijdelwaard: speelplaats Gorterhof

* Meerwijk-Oost: speelplaats Fokkemast en speelplaats en trapveld Ebro

* Meerwijk-West: speelplaats Grote Lijster
* De Legmeer: trapveld Klaproos

Buurtbeheeroverleg

In de wijken met buurtbeheer wordt de keuze van de locatie besproken in het buurtbeheeroverleg. Deze worden gehouden op:
* 29 augustus buurtbeheeroverleg Thamerdal
* 13 september buurtbeheeroverleg De Legmeer
* 20 september buurtbeheeroverleg Zijdelwaard.

Inspraak

Voor alle locaties geldt dat de plannen in oktober aan de buurtbewoners worden voorgelegd.
Alle direct omwonenden worden met een brief op de hoogte gesteld van de plannen en krijgen op de inspraakmiddag de gelegenheid te reageren. Die middag krijgen ook de kinderen uit de buurt de keuze voor de nieuwe speeltoestellen voorgelegd. Zo bepalen zij samen welke nieuwe toestellen er op de speelplekken komen.

Start werkzaamheden renovatie

De uitvoering van de plannen starten naar verwachting aan het einde van het jaar, zodat volgend jaar weer fijn gespeeld kan worden op deze plekken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Hollebeek. Zij is op dinsdag t/m donderdag bereikbaar op telefoonnummer 0297-513 247
^
Speeltoestel