Ernst & Young: Uitnodiging presentatie Bedrijfsbarometer

Ernst and young

Is het Nederlandse bedrijfsleven nog positief over de economie? Wordt de arbeidsmarkt echt krapper? En weten werknemers en managers voldoende van de WIA?

Ernst & Young presenteert op vrijdag 8 september de uitkomsten van de derde Bedrijfsbarometer, de 'vinger aan de pols' van het Nederlandse bedrijfsleven. Marnix van Rij en Mans Kuipers beide partners van Ernst & Young zullen de uitkomsten toelichten.

Journalisten zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen. Deze vindt plaats op 8 september, van 11.00 - 12.30 uur; Drentestraat 20 in Amsterdam. Voor een lichte lunch wordt gezorgd.

Ik hoor graag of je bij de presentatie van de derde Bedrijfsbarometer aanwezig wilt zijn. Neem ook gerust contact met me op als je nog vragen hebt.

Aanmelden via:
Karel Zwaan, woordvoerder Ernst & Young: karel.zwaan@nl.ey.com, of 010 406 53 64

Over de Ernst & Young Bedrijfsbarometer
De Bedrijfsbarometer van Ernst & Young is de vinger aan de pols van het Nederlandse bedrijfsleven. De Bedrijfsbarometer geeft inzicht in de conjuncturele trends vanuit ondernemersperspectief en geeft de opinie weer over actuele onderwerpen die spelen in het bedrijfsleven. Het onderzoek wordt sinds december 2005 gehouden onder 600 managers en medewerkers in bedrijven met 20 tot 1000 medewerkers. Ernst & Young zal dit onderzoek in 2006 drie maal herhalen. Het onderzoek is uitgevoerd door het marktonderzoekbureau Interview-NSS. De groep respondenten wordt online geënquêteerd. Elke Bedrijfsbarometer bestaat uit een aantal terugkerende conjunctuurvragen en vragen over specifieke ondernemersthema's. Deze laatste vragen variëren per editie.