Ingezonden persbericht


Persbericht

Verhuizing COOLProfs wegens groei

Oude Wetering, 15 augustus 2006 - De Nederlandse applicatieontwikkelaar COOLProfs verhuist naar de Meerkreuk in Oude Wetering. De afgelopen jaren realiseerde de organisatie een groei van 500 procent waardoor verhuizing naar een grotere locatie noodzakelijk was.

Bijna zes jaar geleden maakte een groep consultants zich los van Computer Associates om COOLProfs op te richten. Tijdens de slechte jaren in de ICT heeft het jonge bedrijf een behoorlijke groeispurt gemaakt. "We zitten in een niche. We zijn van oorsprong gespecialiseerd in de ontwikkel-omgeving AllFusion Gen. Inmiddels worden onze projecten steeds breder", aldus directeuren Luuc van der Meer en Eric ten Harkel. COOLProfs doet projecten bij grote organisaties als ABN-AMRO, KLM, Fortis Bank en Delta Lloyd. Hoe kan het dat zo'n relatief kleine partij zulke grote opdrachten in de wacht weet te slepen? "Onze projectaansturing blijkt erg succesvol te zijn", zegt Van der Meer, "We leveren binnen een vastgestelde tijd, binnen een vastgesteld budget en garanderen kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een continue interactie met de klant en de eindgebruikers."

Het bedrijf is in de afgelopen zes jaar van tien naar vijftig consultants gegroeid. De komende jaren wil het bedrijf de groei voort blijven zetten. "Ook willen we ons breder ontwikkelen door middel van ons label OrangeWing Consulting. Hier zal ook groei uit voortkomen. Daarnaast blijft de vraag naar nieuwe systemen toenemen nu de zakelijke beslissers steeds meer te zeggen krijgen. De markt voor systeemontwikkeling is weer aan een revival toe."

Het oude pand was karakteristiek: een woonhuis op een dijk in Roelofarendsveen. "Het paste bij de no-nonsense mentaliteit en de persoonlijke benadering van ons bedrijf. Toch werd het daar te krap: met 50 consultants hadden we meer ruimte nodig", aldus Ten Harkel. De inrichting van het nieuwe kantoor heeft de huiselijke sfeer van het oude kantoor behouden. Geheel in samenspraak met de werknemers is er een nieuwe werkomgeving gecreëerd. Ook is er een officemanager aangenomen. Maud van Seggelen (27) wordt verantwoordelijk voor de frontoffice en een aantal marketingactiviteiten. Zij is afkomstig van Multilease waar zij leaseadviseuse was.

Het nieuwe adres is:
Meerkreuk 62-66
2377 VM Oude Wetering

Over COOLProfs
COOLProfs is een toonaangevend consultancybureau voor applicatieontwikkeling met behulp van de AllFusion Gen technologie. COOLProfs onderscheidt zich door een grote kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkeling in het algemeen en van AllFusion Gen in het bijzonder. Op basis van fixed-price, fixed-date en fixed-quality worden bedrijfskritische informatiesystemen gerealiseerd. COOLProfs gebruikt hiervoor een aanpak die volledig op de zakelijke omgeving is afgestemd en die op de gehele levenscyclus van een informatiesysteem toepasbaar is. COOLProfs is Value Added Reseller voor AllFusion products van Computer Associates en van aanvullende producten als CANAM's Report Composer, GuardIEn en Casedok.Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder andere ING, Nationale Nederlanden, ABN AMRO, UWV, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster.

Kijk ook op www.COOLProfs.nl


Ingezonden persbericht