Politie Gelderland-Midden

Ambulance betrokken bij verkeersongeval

Publicatiedatum: 15-8-2006 14:54:26 auto's tegen elkaar waren gebotst kwam de ambulance tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Beide voertuigen raakten door het ongeval beschadigd en moesten worden afgesleept.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhemmer verdacht van uitgeven valse cheques

Publicatiedatum: 15-8-2006 14:53:43

Arnhem - De Arnhemse politie heeft maandag in een bankkantoor in het centrum van de stad een 22-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van oplichting. De man zou bij de bank cheques hebben willen verzilveren. De cheques waren volgens de bank echter ongeldig waarop de politie werd ingeschakeld. Agenten troffen de man nog in de bank en namen hem mee naar het politiebureau. De cheques die de Arnhemmer bij zich had zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. Na verhoor is de man weer vrijgelaten. Hij had verklaard zich van geen kwaad bewust te zijn geweest en zou de cheques op verzoek van een bedrijf, waarvoor hij zou gaan werken, moeten verzilveren. Justitie besloot geen vervolging tegen de man in te stellen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Dagvaarding na diefstal koffie

Publicatiedatum: 15-8-2006 14:52:54

Arnhem - Een 39-jarige Arnhemmer zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden in verband met diefstal van koffie. De man was maandagmiddag door de politie aangehouden bij een winkel aan de Hanzestraat. Volgens een beveiligingsmedewerker zou de Arnhemmer 10 pakken koffie met een totale waarde van ruim 28 euro hebben gestolen. Bij het verlaten van de zaak werd de Arnhemmer in de kraag gevat en aan de politie overgedragen. De buit moest aan de zaak worden teruggegeven. De Arnhemmer bekende diefstal en is na verhoor weer vrijgelaten. Justitie besloot hem te dagvaarden.