Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Verlenging huidig sponsorcontract met KNVB

Specsavers weer officiële oogleverancier scheidsrechters

Hilversum, 15 augustus 2006 - De komende twee seizoenen prijkt het logo van Specsavers weer op de mouwen van de scheidsrechters in het betaalde voetbal. De optiekketen en de KNVB hebben daartoe vandaag een overeenkomst gesloten. Dit betekent een verlenging van het huidige contract. Sinds februari 2005 was Specsavers al sponsor van de profscheidsrechters. De opticien was niet alleen met logo zichtbaar op de shirts, maar verzorgde ook een ogentest van de arbiters.

Volgens Reidar Bakker, woordvoerder van Specsavers Opticiens, ligt er een mooie overeenkomst. "Er waren nog meer bedrijven geïnteresseerd in sponsoring van de scheidsrechters, maar de KNVB is meer dan tevreden over de samenwerking met ons. Vandaar de verlenging van het huidige contract. Goed en scherp zien is belangrijk in de sportwereld. Daar willen we graag een bijdrage aan leveren. Zo zullen we ook de komende seizoenen weer een uitgebreid oogonderzoek houden voor elke (assistent-)scheidsrechter."

Ook de KNVB is tevreden over het nieuwe contract. "Het afgelopen seizoen heeft Specsavers zich bewezen als sponsor die past bij verdere professionalisering van de arbitrage. We blijven dan ook gebruikmaken van de expertise van Specsavers. Het is een kwalitatief goed en betrouwbaar bedrijf, waarmee wij graag naar buiten willen blijven treden", aldus een woordvoerder van de KNVB.

///


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht