Oldelft benelux



---

Europees marktleider Open MRI kiest voor Oldelft Benelux

Veenendaal, 15 augustus 2006 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, maakt bekend dat zij een contract heeft gesloten met Hitachi Medical Systems voor de verkoop en service van Hitachi MRI en CT oplossingen in België, Nederland en Luxemburg.

Hitachi Medical is marktleider op het gebied van Open MRI systemen in Europa en heeft wereldwijd reeds meer dan 3500 installaties uitgevoerd. Oldelft Benelux, met haar brede ervaring op het gebied van high end modaliteiten zal naast de Open MRI systemen, ook de CT en gesloten MRI systemen gaan vertegenwoordigen in de Benelux.

"Wij waren op zoek naar een partner welke klantgerichtheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft", zegt Gerrit Fij, Algemeen Directeur Benelux van Hitachi Medical Systems. "Met Oldelft Benelux hebben wij een partner gevonden die veel ervaring heeft en ons kan helpen ons marktaandeel in Nederland verder te laten groeien."

"Wij zijn verheugd de MRI en CT producten van Hitachi aan ons productportfolio te kunnen toevoegen," zegt Guido Geerts, Managing Director van Oldelft Benelux. "Met Hitachi kunnen wij onze klanten voorzien van oplossingen van mobiele röntgen tot en met MRI. Uiteraard met de spreekwoordelijke Oldelft service."

Profiel Hitachi Medical Systems
Hitachi Medical Corporation (HMC) bestaat sinds 1949 met een duidelijke focus op Diagnostic Imaging zoals Röntgen, CT, Ultrasound, MRI en Nuclear Imaging Systemen.

HMC is een dochter van Hitachi Ltd, één van de grootste industriële bedrijven ter wereld gesticht in 1910. Met 341.000 medewerkers brengt Hitachi meer dan 20.000 producten op de markt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.hitachi-medical-systems.nl.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging.

Voor nadere informatie:
Oldelft Benelux
B.V. Hitachi Medical Systems B.V.
Fred van
Slooten Gerrit J. Fij
Sales
Manager Alge meen Directeur Benelux
Gildetrom
39 Edison straat 1a
3905 TB
Veenendaal 2811 EM Reeuwijk
Tel.: 0318-583
125 0182-397 777 Fax: 0318-583
170 0182-397 779 E-mail:
fvslooten@oldelft.nl g.fij@hit achi-medical-systems.nl

Copyright © 2006 Oldelft Benelux All rights reserved.

e-mail this page print this page