ID&T


DJ Fanclub bericht: Gouden Kabouter terug

Na de ontvoering van de Gouden Kabouter Award twee weken geleden, hadden we niks, nada van ID&T vernomen. Wij vreesden dat ID&T zich niet liet chanteren. Niks was minder waar. De ID&T directie en de 12 kersverse/nieuwe aandeelhouders zaten wel degelijk met een groot probleem. Zonder de GKA voor Beste Festival van de Afgelopen 10 Jaar zouden de pas verkregen ID&T aandelen stukken minder waard zijn. Goede raad was dan ook duur!

Na een week op Ibiza op beraad te zijn geweest, waar dan ook harde woorden gesproken werden, was er uiteindelijk maar EEN oplossing: DE GOEDE!

Aan alle eisen wordt voldaan:


-> 100 kaarten voor Mysteryland, om onafhankelijk en voldoende toezicht te kunnen houden op milieuongeregeldheden.


-> Een eigen tent, als hoofdkwartier van waaruit akties kunnen worden gecoordineerd en er snel kan worden toegesneld wanneer het milieu in nood is.


-> Een bijdrage van ID&T om de goede wil te laten zien.


-> En stroom. (Stromend water?)

Op bijgaande foto ziet u Creatief directeur van Mysteryland Lisca S. Jack Undercover 100 kaartjes overhandigen in ruil voor de gestolen Gouden Kabouter.

Eind goed, al goed!

Bij deze willen Jimmy Loo en DJ Fanclub u allen van harte uitnodigen voor een fijn samenzijn in de Pirates of the Floridian tent te Mysteryland. Een supersoakerfestijn voor jong volwassenen (vanaf 18 jaar!). DJs van allerlei pluimage en nattigheid voor allen. Spuiten bij blacklight!

Geplaatst op: 15-08-2006