Ingezonden persbericht


Bij dit bericht is fotomateriaal beschikbaar

Persbericht

TNT Fashion Group en Manhattan Associates verzorgen Fila's Europese distributie vanuit Roosendaal

Specialist kledinglogistiek en leverancier supply chain-oplossingen optimaliseren Europese orderverwerking sportkledingfabrikant

UTRECHT - 15 augustus 2006 - TNT Fashion Group, de Europese marktleider in warehouse- en distributiediensten voor de kledinghandel, heeft met succes de warehouse-managementoplossing van Manhattan Associates geïmplementeerd in het Europese distributiecentrum (DC) in Roosendaal. Manhattan Associates, Inc. (NASDAQ: MANH), is een toonaangevende leverancier van supply chain-oplossingen.

TNT Fashion Group gebruikt het DC in Roosendaal uitsluitend voor de kleding- en schoenencollectie van zijn klant Fila. Goederen worden vanuit het DC in heel Europa verdeeld aan dochterondernemingen, distributeurs en vertegenwoordigers van Fila-kleding. Alle producten die bestemd zijn voor de Europese markt worden op verschillende locaties in het Verre Oosten geproduceerd en via het DC in Roosendaal verder verstuurd. Het distributiecentrum kan grote aantallen goederen snel en efficiënt vervoeren met behulp van zo'n 40.000 picking-plaatsen. Manhattan Associates' warehouse-managementoplossing voor IBM eServer is verbonden met Fila's Europese dochterondernemingen, zodat TNT Fashion Group een real time overzicht krijgt van Fila's voorraad, orders en de status van producttransport. Hierdoor ontstaat een 24-uurscyclus van distributiecentrum tot leveringsplaats.

"We zijn erg succesvol in het ontwerpen, implementeren en beheren van distributienetwerken" zegt Terry Norman, Logistics Director van TNT Fashion Group. "Dit zijn onze kernactiviteiten en we zullen die in de toekomst uitbreiden. De kledingmarkt is een snel veranderende sector en we leggen grote nadruk op het continue ontwikkelen en innoveren van oplossingen om aan die verwachtingen te voldoen. Ons vertrouwen in Manhattan Associates is bewezen door onze lange en ononderbroken samenwerking en is gebaseerd op de wetenschap dat hun supply chain-oplossingen mee zullen evolueren met de permanent veranderende behoeften van de sector."

"De behoeften van de klant en de vereisten voor een efficiënt beheer van de supply chain begrijpen, is noodzakelijk voor het succes van elk kledingmerk, vooral gezien de sterke nadruk op maximale beschikbaarheid in de retailsector van vandaag," zegt Steve Smith, vice president of EMEA bij Manhattan Associates. "We hebben er alle vertrouwen in dat de gebundelde krachten van TNT Fashion Group en Manhattan Associates voordelen zullen opleveren voor het Fila-merk en Fila's dochterondernemingen, distributeurs, handelaars en klanten in heel Europa."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over TNT Fashion Group
TNT Fashion Group biedt diensten voor de speciale behoeften van retailers en hun leveranciers: opslag en distributie van hangende kleding en verpakte goederen door heel Europa. De onderneming is marktleider en biedt een uitgebreid dienstenpakket, zoals levering van deur tot deur, op dezelfde dag, de volgende dag, drie dagen later of eender welke andere dag. TNT Fashion Group beschikt over een uitgebreid netwerk van magazijnen en distributiediensten in Europa. Meer informatie op www.tntfashion.com.

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates is een toonaangevende leverancier van supply chain-oplossingen. De oplossingen voor Supply Chain Planning, Supply Chain Execution, business intelligence en business process platform ondersteuning stellen meer dan 1200 klanten wereldwijd in staat rendabiliteit, performance en concurrentievoordeel te verhogen. Meer informatie op www.manh.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3056 Fax: +31 (0) 30 214 3099 E-mail: jheijblom@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com