Verzamelberichten Dinsdag

's-Hertogenbisch, 15-08-2006

Auto-inbreker aangehouden

s-Hertogenbosch Maandagavond is een 21 jarige Bosschenaar aangehouden. De man had kort tevoren ingebroken in een aan de Parcivalring. Een getuige belde de politie die de verdachte kort daarna in de kraag kon grijpen. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld.

Mishandeling

Schaijk Maandagavond kregen twee mannen, 44 en 29 jaar, uit Schaijk op de Molenaarstraat in hun woonplaats ruzie met elkaar. De ruzie liep uit op een handgemeen waarbij beiden de nodige klappen uitdeelden en ontvingen. De politie maakte een einde aan het gevecht. De 44 jarige wilde in het bijzijn van de politie de ander weer te lijf gaan en is vervolgens aangehouden. Daarbij verzette hij zich en vond het nodig ook de nodige beledigingen te spuien in de richting van een politieagente.

Verkeersongeval met letsel

Veghel Maandagmiddag gebeurde er op de kruising van de Edisonweg met de Costerweg in Veghel een eenzijdige aanrijding waarbij een 32-jarige motorrijder uit Uden gewond raakte. Hij is met knieletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

Op genoemde kruising kon de motorrijder, waarschijnlijk door een te hoge snelheid, de bocht niet halen en reed vervolgens op een muurtje.

Met drank op achter het stuur

Oss Op de Nieuwe Hescheweg heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag een 67-jarige automobilist uit Oss aangehouden. Uit de blaastest bleek dat de man te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Tegen deze automobilist is proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden na onzedige handelingen

Oss De politie heeft maandagavond een 55-jarige man uit Oss in zijn woning aangehouden. Hij stond ontkleed onzedige handelingen te verrichten achter het open venster. Getuigen hiervan waren twee kinderen en een man. De man is ingesloten voor verder verhoor.

Aanhouding met valse merkkleding

Heesch Op de Cereslaan heeft de politie maandagavond een 20-jarige man uit Oss aangehouden met valse merkkleding. De man stond op de Cereslaan met achterin zijn auto een vuilniszak waarin blouses van Prada en Diesel zaten. Deze blouses zijn in beslag genomen. De man krijgt een proces-verbaal en hij is in vrijheid gesteld.

Aanhoudingen voor stelen betonklinkers

Cuijk De politie heeft maandagavond op de Dijkskruin vier verdachte personen op heterdaad aangehouden. Het gaat om vier inwoners van Cuijk, een 31-jarige man, een 31-jarige vrouw, een 30-jarige man en een 25-jarige vrouw.
De politie ging naar aanleiding van een melding naar de Dijkskruin waar ze de vier personen hebben aangehouden die een aanhanger vol hadden geladen met betonklinkers, die daar lagen. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Auto tegen boom

Wilbertoord Maandagmiddag is bij een ongeval op de Ophovenlaan een vrouw gewond geraakt. Een 46-jarige vrouw en een en een 51-jarige inzittende man, beiden uit Wilbertoord, reden op de Ophovenlaan in de richting Mill. De vrouw stopte om linksaf te slaan. Op dat moment kwam een 21-jarige automobilist uit Zeeland aanrijden. Hij kon niet meer stoppen, week uit de berm in en kwam tegen een boom tot stilstand. Bij hem in de auto zat een 21-jarige vrouw uit Wilbertoord, die hierbij gewond raakte. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht.