Politie Midden- en West Brabant

District Breda dinsdag 15 augustus

BREDA, 15 augustus 2006

Bredanaar (22) geeft valse naam op

BREDA: De politie heeft maandagnacht rond 02.40 uur een 22-jarige Bredanaar aangehouden op de Backer en Ruebweg. Agenten controleerden de auto waarin de man zat die vervolgens een valse naam opgaf. Hij had ook geen identiteitsbewijs bij zich. De Bredanaar mocht mee naar het bureau. Na verhoor dinsdagmorgen kon hij weer naar huis.

Gestolen auto uitgebrand bij bedrijfspand aan Oosterhoutseweg

BREDA: De politie heeft maandagnacht rond 01.30 uur een uitgebrande Renault 19 aangetroffen bij de dierenartsenpraktijk aan de Oosterhoutseweg. De auto was door onbekenden dicht tegen de gevel van het pand geparkeerd en in brand gestoken. Daardoor liep het gebouw ook brandschade op. De auto bleek maandagavond gestolen te zijn vanaf de Meent, de eigenares was daarvan nog niet op de hoogte. De politie onderzoekt de zaak.

Winkeldieven gepakt

BREDA: Een 25-jarige Utrechter is dinsdagmorgen aangehouden bij een warenhuis aan de Karrestraat in verband met winkeldiefstal. Dat gebeurde rond 10.30 uur. Beveiligingspersoneel had gezien dat de Utrechter een sweater en een jas wilde meenemen zonder te betalen. De man is in verzekering gesteld.

BREDA: In een kledingwinkel aan de Karrestraat is dinsdagmorgen rond 11.15 uur een 22-jarige Bredanaar aangehouden.Hij wilde een broek stelen en had met een tangetje het beveiligingslabel verwijderd. Een beveiliger droeg hem over aan de politie. De Bredanaar is in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul