Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Speellocaties krijgen opknapbeurt

Gemeentewerken, werf Feijenoord start gaat maandag 11 september 2006 aan de slag op een aantal speellocaties in de wijken Hillesluis, Bloemhof, Kop van Zuid/Entrepot, Feijenoord en Vreewijk.

Locaties
De werkzaamheden vinden uitsluitend overdag plaats tussen 7.30 en 16.00 uur. De locaties zijn: Overijsselsestraat/Hollandsestraat, Zwederstraat ter hoogte van basisschool De Sleutel, Zwederstraat, het binnenterrein ter hoogte van nummer 20, Locomotiefstraat, het binnenterrein achter huisnummer 76, Rosepark en West-Varkenoordsepark ter hoogte van Kastanjedaal.

Overlast
Er zal weinig overlast zijn voor omwonenden. Gemeentewerken doet haar uiterste best om eventuele hinder zoveel mogelijk te beperken. De totale tijdsduur van de werkzaamheden verschilt per locatie. Weersinvloeden of onvoorziene omstandigheden kunnen de geplande data en de tijdsduur beïnvloeden.

Werkzaamheden
De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

* Overijsselsestraat/Hollandsestraat, week 39, vervanging schommels;
* Zwederstraat, week 37, plaatsen van een trio duikelrek;
* Zwederstraat binnenterrein, week 40, plaatsen van een combinatietoestel met glijbaan;

* Locomotiefstraat, week 39, vervanging van de klimbol voor een klimwand;

* Rosepark, week 40, vervanging van de schommel en het draaitoestel;
* West-Varkenoordsepark, week 39, vervangen doelen.

Informatie
Mocht u nog vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u bellen met Deborah Heijkoop van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 63 43. Voor informatie over de uitvoering kunt u terecht bij de heer P.Haksteen van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 217 19 15.

(foto: In het West-Varkenoordsepark worden de doelen vervangen.)